Наемът на двама от перспективните футболисти на ЦСКА - Симеон

...
Наемът на двама от перспективните футболисти на ЦСКА - Симеон
Коментари Харесай

ЦСКА си прибра двама, не се знае остават ли

Наемът на двама от перспективните футболисти на ЦСКА - Симеон Александров и Александър Бучков, в Пирин завърши.

Двамата бяха преотстъпени в Благоевград през лятото, като тогава не бе оповестено за какъв период са договорите им с " орлетата ". Те трябваше да получат повече игрово време на стадион " Христо Ботев " и да натрупат процедура на елитно равнище, само че по една или друга причина това не се случи. Освен това фланговите футболисти бяха измъчвани и от травми. Привлеченият от Септември през лятото на 2022 година Александров изигра 12 мача през есента, множеството от които като запаса, като не съумя да означи или да асистира.

Бучков пък бе на терена единствено в три срещи точно поради упоменатите контузии. Двамата упражняваха през вчерашния ден на 100 %, като към момента не е ясно дали ще останат на " Армията " за пролетния полусезон, или още веднъж ще бъдат преотстъпени, написа " Тема Спорт ".

Участие във вчерашното занятие взе и вратарят на юношеския народен тим до 19 година Александър Божев. През есента младокът остави доста положителни усещания под рамката на втородивизионния Литекс, където бе пратен чартърен. Малко евентуално е стражът да остане в ЦСКА за пролетта, тъй като се нуждае от игрови опит, а алените разполагат с трима вратари - Бусато, Евтимов и Марин Орлинов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР