Надявам се нашите кандидати да спечелят отново доверието на съгражданите

...
Надявам се нашите кандидати да спечелят отново доверието на съгражданите
Коментари Харесай

Иван Портних: Продължаваме надграждането на ключови проекти за града! Туризъм, образование и здравеопазване остават приоритет!


" Надявам се нашите претенденти да завоюват още веднъж доверието на съгражданите ни. Ще водим положителна акция, нека този път се води логичен спор за политики по основни тематики и цели за хората, а не със заложен от съперниците отрицателен звук и подправени вести “, сподели през днешния ден.

Водач на варненската листа на ГЕРБ/СДС е проф.д-р , сполучливият здравен министър от държавното управление на , който преведе страната през втората и третата вълна на най-тежката здравна рецесия. Втори в листата е Юлиян Станев, основен живописен началник на фолклорен отбор " Варна “, една от емблемите на града ни повече от половин век.

Известен представител от гражданската квота е Данко Калчев, притежател на фамилната компания " Инхом “, ръководител на фондация " Белославско стъкло “, която съхранява подводница " Слава “ като достоверна материална памет на българското подводно корабоплаване, труженик за запазване чистотата на Белославското езеро, основател с визия и план за втори мост, като мотор за развиването на икономическата зона и връзка с бъдещата Автомагистрала " Черно море “. В челните места е още веднъж някогашният министър на младежта и спорта .

1 /3 от претендентите за народни представители на ГЕРБ/СДС са младежи на възраст до 35 години. Ново лице е възпитаничката на ВВМУ " Н.Й. Вапцаров “ Мария Димитрова, която показа МГЕРБ – Варна в една от последните срещи с водача на партията .

В листата има представители на всички специалности – лекари, IT-специалисти, финансисти, бизнесмени, адвокати, мениджъри, инженери, икономисти, студенти. Сред претендентите са районният кмет на " Владислав Варненчик “ Николай Костадинов и общински съветници от групата на ГЕРБ в локалния парламент. Коалиционните сътрудници от Съюз на демократичните сили и " Гергьовден “ също имат своите представители – доц.д-р инж. Медиха Мехмед-Ханза, учител в МУ - Варна и Ирина Делчева, управител.

" В програмата и уговорките, които поемаме към гласоподавателите от Варна и региона остават развиването на градската среда и значими за града планове като доизграждането на Автомагистрала " Хемус ", втори мост над езерото, Автомагистрала " Черно море ", новата индустриална зона, която ще даде опция за откриването на нови работни места.  Приоритет остава подобряването на градската среда и новият ключожв план като разширението на бул. Цар " Освободител ".

Варна е туристически град и идеята ни " Дестинация на четири сезона " е главен приоритет. Убеден съм, че капацитетът на града с богатато културно-историческо завещание, с естествените данености, с инфраструктурното развиване, с развиването на разнообразни браншове на социално-икономическият живот, ще докара до превръщането на града ни в обичана дестинация освен за летен отдих, само че и в обичан град целогодишно.

Няма по какъв начин измежду целите ни да не останат основни дела като образованието и " Варна-град на знанието ", като опазването на здравето и обществените политики, защото те касаят всеки един от нас ", съобщи по време на представянето през днешния ден кметът на Варна и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ - Варна .

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР