Надявам се да счупим статуквото и тази година група да

...
Надявам се да счупим статуквото и тази година група да
Коментари Харесай

Любо Киров: Надявам се тази година да счупим статуквото и група да спечели X Factor

" Надявам се да счупим статуквото и тази година група да завоюва X Factor . Групите са по-труден формат, изисква се много повече старания, защото се работиш с няколко души по едно и също време ", описа Любо Киров по време на посещение в. Тази неделя от 20:00 ч. по NOVA, феновете ще видят и решенията на ментора в построяването на тима за първия лайв концерт на 22 октомври. " В Къщите на съдиите става огромното пресяване.

Възхищавам се на новото потомство в X Factor – надарени младежи, които знаят какво желаят да вършат. С наслада поддържам такива персони ", показа изпълнителят.

На 10 ноември ще се състои вторият огромен концерт на Любо Киров в Зала 1 на НДК . " За един реализатор е извънредно прелестно да събере аудитория в такава зала. Най-добрите неща през последните 17 години ще прозвучат в нов аранжимент дружно със специфични посетители ", загатна поп артистът.

Един от критериите му в избора на участници ще бъде точно персоналния опит и присъединяване му в тайфа : " Харесваше ми да съм в група, отговорността е някак споделена. Когато станах независим реализатор, разбрах какъв брой е съществено да поемеш отговорността самичък ", сподели артистът.

Не пропускайте първия лайв концерт на 22 октомври от 20.00 ч. единствено в ефира на NOVA.

Актуални вести за X Factor ще откриете на, както и на. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в , a най-интересните моменти и осъществяванията на участниците да следите във .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР