Надвиснал светофар в район Западен притеснява преминаващите водачи и пешеходци.

...
Надвиснал светофар в район Западен притеснява преминаващите водачи и пешеходци.
Коментари Харесай

Надвиснал светофар тревожи жителите в „Западен”, смятат че може да падне

Надвиснал светофар в регион „ Западен ” тормози преминаващите водачи и пешеходци. За това алармира четец на TrafficNews , който е забелязал, че  осветителното тяло е надвиснало встрани и счита, че съставлява заплаха за близките. Светофарът се намира на един от най-оживените изходи на Пловдив на бул. „ Пещерско шосе ”.
Прочетете още
„ Съоръжението е с много съществено отклоняване от вертикала и основава риск за живота и здравето на пешеходците и преминаващите коли ”, описа той.

Той добави, че е щръкнал в основата си, тъкмо над пътното платно на кръстовището сред булеварда и ул. „ Елин Пелин ”, където всекидневно трафикът е претрупан.

„ Както се вижда от фотосите, горният светофар на кръстовището в посока изхода на града е завъртян, а напречната му основа е компрометирана първоначално си, близо до носещия дирек. Кръстовището е извънредно натоварено, а и оттова минават освен леки коли, само че и градски превоз и ТИР ”, описа читателят ни.

Мъжът счита, че би трябвало да се извърши незабавна инспекция от общината и Оперативна програма „ Организация и надзор по превоза ” и регионът да бъде обезопасен, с цел да се извърши ремонт по светофарната структура преди някой да пострада.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР