Надин Дорис: Риши Сунак критикува бившия министър заради безизходица с оставката - „хората не са представени“

...
Но почти осем седмици по-късно тя все още не е
Коментари Харесай

Но почти осем седмици по-късно тя все още не е напуснала официално оставката и остава представителят на Мид Бедфордшър.

Политика на живо: „Луд“ да не издава лицензи за сондиране, твърди министър

Попитан за ситуацията в LBC, Риши Сунак каза: „Мисля, че хората заслужават да имат депутат, който да ги представлява, където и да са са.

„И това е просто да се уверите, че вашият депутат се ангажира с вас, представлява ви, независимо дали говори в парламента или присъства в техните избирателни райони, прави операции, отговаря на вашите писма.

< p>„Това е работата на един депутат и всички депутати трябва да се придържат към този стандарт.“

Попитан дали г-жа Дорис се проваля по тези критерии, министър-председателят отговори: „В момента хората не са не е правилно представен."

Риши Сунак се отправя към Калифорния със семейството

Заместник-лидерът на либералдемократите Дейзи Купър, която се надява нейната партия да заеме мястото, когато в крайна сметка бъдат свикани частични избори, каза гласоподавателите се чувстваха „напълно приети за даденост“.

„Семействата се сблъскват с вдигащи се сметки и намират за почти невъзможно да си намерят час за личен лекар, докато това правителство е обвито в помия и депутатът от консерваторите няма къде да бъде видяно“, добави тя.

„Когато вашият собствен министър-председател каже, че не си вършите работата както трябва, наистина е време да си тръгнете.“

Миналата седмица съвет в рамките на избирателния район на г-жа Дорис й написа писмо, за да поиска оставката й, като каза, че „жителите отчаяно се нуждаят от ефективно представителство сега“.

Градският съвет на Флитуик твърди, че депутатът не е правил операция в града от март 2020 г. и не поддържаше избирателен офис „за значително време“, както и не говори в парламента.

Кметът на града, съветникът Анди Снейп, каза, че нейното „отсъствие и липса на интерес/принос " възпрепятства местни проекти, тъй като той я нападна, че живее в Котсуолдс, а не в нейния избирателен район.

Той също така каза, че изискванията към нея нарастват да "прави правилното нещо, вместо да продължава да държи хората от Мид Бедфордшър за откуп, докато тя играе политически игри за лична изгода".

Прочетете още:
Съветът изисква Надин Дорис да подаде оставка „незабавно"
Дорис е изправена пред въпроси относно твърденията, които е изпратила „насилствени комуникации“ към държавни служители след пренебрежение към колегите

В изявление в социалните медии съветникът Снейп добави: „Фокусът й изглежда е твърдо върху нейното шоу на TalkTV, новата й колона в Daily Mail и, наскоро , нейната предстояща разкриваща книга и упражняване на възможно най-голям натиск, за да постави правителството в неудобно положение, за да й даде правомощия.

„Независимо от вашата политическа гледна точка, жителите на Мид Бедфордшър отчаяно се нуждаят от представителство в Уестминстър. Време е Дорис да постави Mid Bedfordshire на първо място и да позволи на някой друг да опита."

Sky News се обърна към Nadine Dorries за коментар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР