Надежда Йорданова да е кандидатът за министър-председател на проекта за

...
Надежда Йорданова да е кандидатът за министър-председател на проекта за
Коментари Харесай

Няма край гаврата на ПП с България: Издигат „Жената зад щанда“ за премиер!

Надежда Йорданова да е претендентът за министър-председател на плана за държавно управление с втория мандат.

Това разискване тече сред депутатите от партията, която ще го вземе „ Продължаваме промяната “, научи „ 24 часа “. След като бе отхвърлено предлагането на ГЕРБ-СДС за кабинет, отпред с проф. Николай Габровски, следва мандатът да бъде връчен от Румен Радев на излъчен от Политическа партия претендент за министър председател.

„ Промяната “ упорстват да сформират държавно управление на малцинството в коалиция само с „ Демократична България “. Решението им бе доказано с писмо на ръководителя на парламентарната им група Андрей Гюров до всички останали политически сили в Народното събрание.
С кандидатурата на Надежда Йорданова първо щяло да бъде показано почитание към по-малкия съдружен сътрудник, стимулират разновидността депутати от „ Продължаваме промяната “. Освен това имали упования, че Демократична България са по-диалогични от водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев и ще съумеят да намерят по-широка поддръжка и държавното управление на малцинството да бъде определено. Двамата от Политическа партия можело да бъдат атакувани, че са били към този момент несполучливи претенденти за министър-председател. Петков бе свален с първия сполучлив избор на съмнение, а по-късно заставен от Българска социалистическа партия да не се кандидатира за нов мандат. Предложението на Асен Василев пък не събра нужната поддръжка.
Надежда Йорданова сега е народен представител от Демократична България. Тя заемаше поста министър на правораздаването в кабинета на Кирил Петков. Политическата кариера на юристката стартира като началник на кабинета на настоящия водач на Демократична България Христо Иванов до момента в който бе министър на правораздаването във второто държавно управление на Бойко Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР