Надали на този свят има нещо по- хубаво от това,

...
Надали на този свят има нещо по- хубаво от това,
Коментари Харесай

Детската песен „Запей“ сбъдва мечти

Надали на този свят има нещо по- хубаво от това, да видиш по какъв начин една детска фантазия става реалност  и на едно лице блества най- откровената усмивка позната на човечеството. Децата са благосъстоянието на този свят, те са лъча светлина и вяра, че не всичко е изгубено и доказателството, че всеки би трябвало да резервира добротата в сърцето си, без значение на какъв брой години е станал.

Преди броени дни в обществените мрежи се появи песента “Запей ”, която е въплъщение на това, че фантазиите се сбъдват! Но дано ви разкажем повече за историята на това прелестно произведение.

Тази ария е сбъдната фантазия на Мила Илиева. Тя е единствено на 14 години, само че обича да написа стихове. А един ден написа и текста за тази шарена и радостна ария. Изненадата за Мила е, когато схваща по какъв начин текстът може да бъде облечен в музика, а по-късно страстите от нея да бъдат предадени в клип. Чудото на сътворяването сплотява и въодушевява доста хора към тази концепция.

Децата би трябвало да мечтаят и би трябвало да виждат осъществени креативните си фантазии, с цел да продължат развиването си и да бъдат това, което желаят, както се пее в песента. Това е и мотото на плана, който е осъществен в осъществяване на Elegance&Палави ноти ft.Mavrikov.

Трио Елеганс  са дружно към този момент 5 години, а “Палави ноти ”, тази есен ще навърши 4. Сред изявите на дребните гении са Благотворителния ни концерт " Деца творят за деца ", които е традиция всяка годиня, няколко независими авторски песнички,многа 1частия на разнообразни подиуми,фестивали,конкурси. Момичетата от Елеганс, че  постоянно възрастните би трябвало да са опора на дребните и да оказват помощ с цел да се сбъдват фантазиите им.

Възрастните, дават опция за изява на децата, това е формулата за прелестно бъдеще, заварката сред поколенията. Режисьор и оператор на клипа е Атанас Аретов. В клипа са включени разнообразни местоположения, вземат участие доста деца от школи и спортни клубове.

За да се трансформира креативният план в огромно предизвикателство – дебют, като  рап реализатор прави и Васко Мавриков, водещият в „ Шоуто на Мавриков. “ Дали песента ще получи аплодисменти или златен скункс, никой не знае, само че несъмнено е образец за това по какъв начин всеки би трябвало да се впуска в провокации, майтапят се основателите на плана.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР