Над 9000 учители, лекари и родители са подкрепили идеята за

...
Над 9000 учители, лекари и родители са подкрепили идеята за
Коментари Харесай

Хиляди учители и родители за онлайн до Коледа

Над 9000 учители, лекари и родители са подкрепили концепцията за превключване към онлайн образование до Коледа, подписвайки отговорено писмо на групата „ Учители за безвредно обучение “.

„ Предложението ни е до края на годината всички възпитаници да учат онлайн и по-късно да се направи оценка на стойностите и да се реши по какъв начин да продължат образованието си.

Няма град в страната, в който сътрудниците ни да не са обезпокоени за живота си, обстановката на всички места е комплицирана. Това е разновидността да се резервира животът и здравето на учители, възпитаници и родителите “, изясни Лилия Стоянова, преподавател и модератор на групата

Тя уточни, че съгласно проучване, в случай че се спре присъственото образованието за 30 дни, се чака случаите да намалеят с 24%. Стоянова прикани за разговор с просветителното министерство, с цел да се подхващат нужните ограничения за запазване на живота и здравето на сътрудниците ѝ

Учителката акцентира, че отдалеченото образование може да бъде задоволително дейно и няма да има загуби на материал, в случай че и от двете страни се положат старания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР