Над 70 на 100 от потребителите, които пазаруват за Коледа

...
Над 70 на 100 от потребителите, които пазаруват за Коледа
Коментари Харесай

Предимно играчки и сувенири ще се подаряват по Коледа

Над 70 на 100 от потребителите, които пазарят за Коледа онлайн, ще подарят играчки и сувенири, демонстрират изследвания измежду потребителите.

Най-преглеждани през последния месец в интернет са обявите за продажба на игрови конзоли.

Статистиката демонстрира, че потребителите са склонни да дадат до 400 лв. за такава игра. Сред най-търсените оферти са и тези, за мобилни телефони с цена до 820 лв..

Интересен факт е, че на челните места в шампионата попадат и кухненските ножове. Те са в топ 5 класацията за артикули до 20 лв.. За съпоставяне, като подарък за Коледа през 2018 година най-купуваните играчки за деца са били занимателните и просветителни игри.

Преди коледните празници предходната година са се харчили пари и за тротинетки и колела. А година по-рано най-търсени са били радиоуправляемите играчки.

По мотив обичайното по-засилено извършване на покупки по време на коледните и новогодишни празници от Национална асоциация за отбрана на потребителите напомнят няколко съществени права, за да се предпазят хората от измами. Такова, да вземем за пример е, че купувачите имат право на обезщетение за закъсняла пратка.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР