Над 60 000 души, заразени с новия коронавирус, вече са

...
Над 60 000 души, заразени с новия коронавирус, вече са
Коментари Харесай

Над 60 000 души, заразени с новия коронавирус, вече са се възстановили

Над 60 000 души, инфектирани с новия ковид, към този момент са се възстановили, само че малко на брой обръщат внимание на този факт на фона на всички страхове, карантини и презапасяване с храни, съобщи Асошиейтед прес.

Вирусът може да аргументи болести в друга степен и е изключително обезпокоителен за възрастните пациенти и хората с към този момент съществуващи здравни проблеми поради сериозните затруднения като пневмония да вземем за пример. Но множеството от инфектираните с новия ковид демонстрират единствено леки или умерени признаци, като тресчица и кашлица и преобладаващата част от тях се възвръщат, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според Световната здравна организация хората с лека степен на болестта се възвръщат за към две седмици. При пациентите с тежко заболяване може да отнеме от три до шест седмици, с цел да си стъпят на крайници. В континентален Китай, където вирусът експлодира първо, бяха диагностицирани над 80 000 души, само че над 60 000 към този момент са се възстановили.

За хората, сложени под карантина, страхът, че ще бъдат посочени с пръст от другари, съседи и сътрудници, е съвсем толкоз мощен, колкото паниките за здравето им. Част от пациентите от круизния транспортен съд " Даймънд принсес ", които бяха под карантина, споделиха пред Асошиейтед прес, че признаците им не са били по-тежки от тези при елементарна простуда или грип. Но за тях страха от заболяването бил еднакъв на паниката от това какво ще кажат за тях хората.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР