Над 270 заявки за участие от фирми има в тазгодишното

...
Над 270 заявки за участие от фирми има в тазгодишното
Коментари Харесай

Рекорден брой участници в конкурса „Най-добра българска фирма на годината“, организиран от Fibank

Над 270 поръчки за присъединяване от компании има в тазгодишното издание на състезанието „ Най-добра българска компания на годината “. Инициатор на плана е една от водещите кредитни институции в България - Fibank (Първа капиталова банка). По мнение на специалисти състезанието, който се провежда за шеста поредна година, има значима задача, а точно да концентрира публичното внимание върху българското предприемачество, родните образци за резистентен бизнес, като в това време насърчи положителните бизнес хрумвания и практики у нас.

„ Всяка сполучлива страна би трябвало да поддържа своя народен бизнес “, сподели Кънчо Стойчев, президент на Gallup International Association и член на журито на състезанието „ Най-добра българска компания на годината “. „ Българският бизнес има потребност от поддръжка и самопризнание. И рекордният брой поръчки за присъединяване в състезанието е доказателство за това. “

Тази година в състезанието са се присъединили компании от цялата страна със специализация в разнообразни сфери на производството – строителни компании, производители на мебели, представители на текстилната промишленост, заводи за захарни произведения, козметични компании. Най-активни в областта на услугите са представителите на хотелиерския бизнес, заведенията за хранене, компаниите за транспортни услуги и логистика, както и организациите в региона на маркетинга и рекламата.

„ Сайтът е отворен до 17 ноември за гласоподаване от публиката, като по този метод оценката на участниците в състезанието става сложна – вземаме поради гласовете онлайн, както и дълъг лист от справедливи индикатори на бизнес резултатите и представянето на компаниите “, показа Кънчо Стойчев. „ Има доста дребни български производства в съвсем всички сфери, за които не знаем, а те са създали в действителност международен, потребен артикул. Фактът, че не сме чували за тях, значи, че българското произвеждане е загърбено и една от главните цели на състезанието е точно да им дадем заслужената благодарност и да разпознаваем триумфите на родните компании “, добави социологът.

Първа капиталова банка към този момент 25 години поддържа българските компании с даване на заеми и съответни финансови решения, подпомагащи бизнеса. Основната цел и концепция на състезанието „ Най-добра българска компания на годината “ е да подтиква развиването на българските компании и да ги стимулира да бъдат конкурентноспособни и новаторски.

Можете да видите участниците в състезанието и да гласувате за своите фаворите до 17 ноември 2017 година в формалния уебсайт на самодейността - http://naidobrafirma.bg/pages/Register/, където може да прочетете още вести за събитието.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР