Над 200 КПП са формирани на територията на цялата страна.Оказва

...
Над 200 КПП са формирани на територията на цялата страна.Оказва
Коментари Харесай

Тарикати бягат с колело от София

Над 200 контролно-пропусквателен пункт са образувани на територията на цялата страна.

Оказва се обаче, че има нов проблем. Много хора са пробвали да заобиколят КПП-тата, преминавайки през аграрни площи с колело по продължение на пътя.    

Дълга опашка от коли се е наредила на изходите на София поради КПП-тата. Софиянци са тръгнали към родните си места за почивните дни, макар апелите на Националния действен щаб да се пътува единствено при последна нужда.

" До момента са осъществени 55 000 инспекции на заявления, като в малко над 3 400 е имало несъответствия в заявеното. До момента има над 1300 досъдебни производства, като 200 са за декларирани погрешни данни, също така са формирани 19 262 акта ", заключи комисар Веселин Младенов.

Пътна полиция е ангажирана с сигурността на придвижването и контрола по контролно-пропусквателен пункт да не се допусне неоснователно пътешестване, обезпечени са екипи, които при потребност ще контролират и подкрепят придвижването, разгласи началникът на отдел " Пътна полиция " комисар Звезделин Колев.

Той разгласи, че екипите ще наблюдават главно за рискови водачи, като ще се ускори и контролът на скоростта.

Колев сподели, че до 13 май с приоритет ще бъдат и инспекциите на водачите на дву- и триколесни МПС.

" Целият разполагаем състав на отдел " Охранителна полиция ", Столична дирекция на вътрешните работи е зает главно с контрола на съблюдаване на пропускателния режим за недопускане на нерегламентирано излизане от столицата, както и със съблюдаване на противоепидемичните ограничения в парковете и градините ", съобщи началникът на отдела комисар Радослав Стойнев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР