Над 20 000 човека се очаква да привлече за три дни

...
Над 20 000 човека се очаква да привлече за три дни
Коментари Харесай

Над 50 часа с музика гарантира Sunland by Exit на плаж Перла

Над 20 000 индивида се чака да притегли за три дни новият плажен фестивал Sunland, част от Exit. На плаж Перла ще дойдат десетки реализатори от целия свят, подкрепени от солидна доза българска музика. 

Територията на Sunland у нас ще се простира на цели 130 декара , обособени от 3 км. граница на фестивала, което подсигурява, че ще бъде спазено здравословно разстояние сред публиката, описа Десислава Олованова, от ПР организацията на събитието.

" България е пилотния, проби план на Exit да излезе от зоната си на комфорт, отвън обичайните места, на които се организира. Те доста харесват местоположението, тъй като Перла е един от най-прекрасните плажове. Има инфраструктура, която разрешава провеждането на огромно събитие.

Sunland by Exit се организира при съвършени условия на сигурност. Фестивалът е подсилен от Световната здравна организация, Министерствата на туризма и на опазването на здравето в България. Взети са безусловно всички ограничения. "   "

Олованова издаде, че ползата на изпълнителите към S unlandby Exit e извънредно огромен.

" С изключение на Exit, който се организира преди десетина дни в Нови Сад, няма различен фестивал в Европа, където да се организира. Дания, Холандия, Германия, Франция са безусловно блокирани и затворени, там не се случва нищо. "

Над 50 часа с музика включва програмата на фестивала. Феновете ще могат да избират сред четири подиуми, на които ще се качат толкоз разнообразни реализатори. 

Една от сцените ще бъде не на плажа, а в морето.

Към NinaKraviz, OFENBACH и S.A.R.S. се причисляват нова вълна от български и задгранични актьори. Сред тях ще са  IAMDDB, Matador, звездата на сръбската техно сцена – Tijana T, босненското дуо After Affair, израелският хаус продуцент GUY J и DJ-ите от METROPOLIS.

На друга сцена може да бъдат чути и Ъпсурт, Руши, Анимационерите, Керана и космонавтите, Jeremy?, WICKEDA, Preyah и още, и още...

" Буквално всеки ден се прибавят нови реализатори към програмата на фестивала. И това е безусловно обикновено в сегашната обстановка. "

Организаторите са обезпечили паркинг и транспорт с рейс до най-близките обитаеми места.

Sunland by Exit на паж Перла ще бъде в три дни от 29 - 31 юли на плаж Перла. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР