Над 14 000 студенти очакват тази година в курортния град

...
Над 14 000 студенти очакват тази година в курортния град
Коментари Харесай

Над 14 000 студенти очакват в Банско за 8 декември, хотелиерите с примамливи оферти

Над 14 000 студенти чакат тази година в курортния град Банско, който се обрисува като най-предпочината адестинация за празнуване на студентите, това оповестиха за Struma. com от асоциацията на хотелиерите. Цените в града за нощувки и изхранване на младежите, дощли да купонясват в Банско са увеличени с не повече от 10 %, което прави студентския празник в града търпим за джоба на студентите.

Най-предлагани и желани са пакетите от 2 нощувки със закуска. Цените стартират от 60 лв. за легло в двойна стая и доближават до 150 лв. за легло. Гранд хотел Банско да вземем за пример предлага пакет 2 или 3 нощувки на база ULTRA ALL INCLUSIVE изхранване на цени от 255 до 330 лв. на човек.

При този пакет преимуществата са доста. Хотелът предлага
На 08. 12. 2022 година - Организирана Празнична вечеря на блок маса с определена селекция от локални и импортни питиета, вино и бира с DJ парти;
Спа център - арома сауна, финландска сауна, солна сауна, парна баня, панорамна парна баня, шоково ведро, лакониум, релакс зона, джакузи и вътрешен АКВАТОНИЧЕН басейн, детски басейн, шоков басейн, фитнес зала от веригата Pulse Fitnes & SPA и богати, а по време на двудневния престой чудесна и разнообразна храна.

По дребни фамилни хотели продават двудневните си пакети на цени от 60 до 100 лв. на човек, като обезпечават богата закуска.Някои хотелиери са се изхитрили и оферират огромни отстъпки, в случай че се ангажират най-малко 10 стаи в хотелите им.Празничната вечеря на всички места отвън авансово оповестената в пакета, се заплаща в допълнение.

Цените в заведенията са мощно повишени, разясняват студенти, които още от през днешния ден са в курорта. Супа да вземем за пример варира от 5 до 6 лв., шопската салата е разкош на цена 11 лв., главно ядене варира от 15 до 20 лв., а безалкохолните и алкохолните питиета гонят ценови върхове, увеличени най-малко тройно.
Утре се чака огромния поток от студенти. Очаква се и засилено полицейско наличие към местата за настаняване на празнуващите.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР