Над 100 колоездачи от Испания, Франция, Великобритания, Португалия, Германия, Гърция,

...
Над 100 колоездачи от Испания, Франция, Великобритания, Португалия, Германия, Гърция,
Коментари Харесай

Пампорово байк фест събира 200 колоездачи

Над 100 колоездачи от Испания, Франция, Англия, Португалия, Германия, Гърция, Румъния, Македония, България и други страни са към този момент записани за присъединяване в " Пампорово байк фест ". Очаква се броят им да се усили още през идващите няколко дни.

Петото следващо издание на огромния конгрес ще се организира от 20 до 23 юни. Основният акцент в програмата тази година е семейството на България за първи път на кръг от iXS Downhill Cup.

Още от през днешния ден Пампорово ще се трансформира в привлекателен център и за най-хубавите колоездачи от всички краища на страната. Защото с изключение на кръга от iXS Downhill Cup по време на феста ще се проведат също II кръг от " Виваком даунхил серии ", III кръг от Детските байк серии и Националният шампионат по форкрос.

Освен спортната част програмата на " Пампорово байк фест 2019 " е изпълнена с още доста забавни събития, измежду които представянето в България на Return to Earth - най-новата лента на Anthill Films, с присъединяване на някои от най-популярните имена на интернационалната байк сцена. Световната премиера на творбата е този петък, а още в събота ще се излъчи в страната ни по време на киновечерта в най-голямата зала новият Конферентен блок на хотел " Перелик ".

Очакванията на уредниците е общият брой на участниците в надпреварите да надвиши 200 индивида, които ще премерят сили по трасетата в Пампорово. Благодарение на сътрудниците на събитието за най-хубавите колоездачи има квалифициран привлекателен паричен награден фонд от над 5000 лв., както и доста предметни награди.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР