Началото на петия сезон на Игри на волята постигна исторически

...
Началото на петия сезон на Игри на волята постигна исторически
Коментари Харесай

Есенният сезон на NOVA стартира с рекордно постижение

Началото на петия сезон на Игри на волята реализира исторически триумф за предаването

След забележителните достижения напролет, NOVA стартира и есенния сезон с връх. Той бе подложен от петия сезон на най-екстремния риалити формат Игри на волята, с който медията започва есенната си стратегия нощес. Според формалните пийпълметрични данни, първият епизод на формата е записал аудиторен дял измежду популацията в дейна възраст (18-49 г.) от 42.6%. Този резултат е най-високият старт за Игри на волята от появяването му в българския ефирен ефир през 2019 година. Освен връх, първият епизод на хитовото предаване тази година бележи и забележителна преднина пред главния медиен съперник.

 width=

Впечатление прави непрекъснато увеличаващият се зрителски интерес по време на първия епизод на Игри на волята, сезон 5. Той започва с аудиторен дял от към 35%, който непрестанно нараства до привличането на над 50% от фенове в дейна възраст в края на предаването, до момента в който по същото време втората телевизия в класацията е отчела аудиторен дял от към 7%.

След мощното начало на есенния ефирен сезон, NOVA ще предложи още висококачествени продукции в праймтайм – обичаното шоу " С Рачков всичко е допустимо ", паметното предаване " Сделка или не ", фамилният комедиен сериал " All Inclusive ". В продължение на стратегическия ангажимент за поддръжка на българското филмопроизводство на всички платформи, медията ще предложи и два напълно нови български сериала – модерната фамилна поредност " Алея на славата " и престъпната драма " Клетката ".

 width=

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР