Начало Как да се включа Вдъхновените Вижте първия робот-компаньонка в

...
Начало Как да се включа Вдъхновените Вижте първия робот-компаньонка в
Коментари Харесай

Вижте първия робот-компаньонка в света, която гостува в София

Начало Как да се включа Вдъхновените Вижте първия робот-компаньонка в света, която гостува в София (ВИДЕО) Роботът Harmony приветства българската аудитория в зала 1 на НДК  Силвия Прибиловска 14 май 2019, 15:34
ървият хуманоиден робот-компаньон в света се срещна с българската аудитория по време на първия ден от най-голямото събитие за цифрови технологии, нововъведения и предприемачество в Европа - Webit.Festival Europe.

Фестивалът се организира за 11-та поредна година в България и събира едни от водещите вложители, иноватори, политици, деятели и бизнесмени от целия свят.

Роботът-компаньон Harmony е част от новаторските технологии, които можете да видите по време на двудневното събитие.

Тя наподобява като чат бот в тялото на кукла “Барби” с човешки размери, а в първите минути можете да я помислите за човешко създание.

Във видеото нагоре вижте представянето на робота-компаньон Harmony

Sophia, която посети Миналогодишното издание на фестивала срещна хиляди хора с пърия хуманоиден робот в света с поданство - Sophia. Tq сложи единствено началото на еволюцията на хуманоидните роботи, която ще следим в бъдеще.

Harmony, от своя страна, дава едно по-лично преживяване на своя притежател. Може да запомни обстоятелства за was – какви са страховете ви, какво ви прави щастливи, а самата тя също има построена персона.

Истинският „ Железен човек “ полетя в София (ВИДЕО)

Освен това е проектирана да бъде съкровен сътрудник, което безспорно ще промени метода, по който поддържаме връзка с машините.

В формалното разкриване на Webit. Festival взеха присъединяване президентът на България Румен Радев, кметът на София Йорданка Фандъкова и еврокомисарят по цифрова стопанска система и общество Мария Габриел.

Производството на "Грипен " се развива с добавена действителност

По време на фестивала всички присъстващи имат опцията на посетят над 15 паралелни тематични конференции с повече от 400 лектори, партньорски събития, зони за контакти и показване на артикули и услуги в изложбени площи, обществени събития и празненства, трансформират града ни в цифровата столица на Европа за дните на фестивала.

Бъдещето е тук: Как мъж живее с роботизирана ръка (ВИДЕО)

Сред тематиките на конференциите са:

Интелигентни градове (Cities 4.0) - Модерна инфраструктура

Блокчейн технологии и приложението им в промишлеността

Киберсигурност и отбрана на персоналните данни в мрежата

Дигитално опазване на здравето - Иновации и консолидиране на актуалните технологии в опазването на здравето

Жените в бизнеса и политиката

Забавления и медии в 21-ви век. Ще бъдат разисквани настоящи въпроси като подправените вести, бъдещето на малкия екран, рекламата и медиите

Общество и Култура в цифровата епоха: цифрови умения и обучение

3 умни технологии, които се употребяват в български градове

Световните медии дефинират Webit като водещо събитие в Европа за нововъведения, технологии и предприемачество, което повече от 10 години основава своя лична екосистема. Повече от 73% от посетителите на фестивала са притежатели на компании или заемащи управнически позиции.

Стани един от Вдъхновените, изпратете историята си тук.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР