Началниците и колегите, роднините на съпруга и съпругата, дори собствените

...
Началниците и колегите, роднините на съпруга и съпругата, дори собствените
Коментари Харесай

Кои са взривоопасните двойки на зодиака?

Началниците и сътрудниците, роднините на брачна половинка и брачната половинка, даже личните родители, за жалост, не се избират


Следователно непроменяемо настъпват конфликти на характери, прехвърчат искри. Но в случай че познавате правилата на сходни зодиакални спорове, можете авансово да се подготвите. И по този начин, да разгледаме двойките, които се считат за огнеопасни.

ОВЕН И СКОРПИОН

Отслабете контрола. Педантичният Скорпион подозира Овена във всички мислими и немислими грехове и непрекъснато го управлява. Двойката може да се задържи на повърхността само с помощта на силата на общата й планета – Марс. За задачата нейната мощност би трябвало да бъде ориентирана на открито: намерете общ зложелател и следете за дейностите му.

ТЕЛЕЦ И СТРЕЛЕЦ

Хедонист и мечтател. Мудният и постоянен Телец нервира целеустремения Стрелец. Телецът живее със земните наслади, а на Стрелеца му дайте безпределни далечини. Тук е нужна взаимна работа: деветият знак в Зодиака да понижи пламъка на пристрастеностите си, а Бикът най-малко малко да се забърза.

БЛИЗНАЦИ И КОЗИРОГ

Бъди признателен. На строгия, принципен и не изключително деятелен Козирог му е забавно всичко ново, с което го подаряват контактните и дейни Близнаци. Но с времето суетенето и претенциите на този перпетуум мобиле започват да уморяват. И тогава Козирогът би трябвало да си спомни предишните заслуги на колегата си, да прояви самообладание и признателност.

РАК И ВОДОЛЕЙ

Мъдростта на упованието. Домошар и спокоен, Ракът мечтае за семейство и деца, до момента в който изобретателният и свободомислещ Водолей търси нови пътища за реализация на личността си. Ако Ракът не му пречи в това и го остави да търси креативното си начало, като му обещае да го чака с апетитен обяд и топла постелка, Водолеят, откакто се наскита, безусловно ще се върне в домашното огнище – да отпочине от наситеното си ежедневие.

ЛЪВ И РИБИ

Не трансформира нищо! Що за съюз е това: мощният и ослепителен Лъв и меланхоличните Риби? Лъвът се нуждае от безпределно внимание към царствената си личност, на което Рибите са изцяло неспособни. Лъвът има потребност от боготворене, и аудитория в офиса или в любящото семейство. Да престане да чака поклонение от Рибите, е единственият метод тази двойка да избегне споровете.

ДЕВА И ОВЕН

Направи пауза. Взривоопасна и ярка двойка, където зашеметяващите фойерверки първоначално безусловно омагьосват Девата, оцветявайки живота й в багри, усеща и страсти. Но когато се насити, Девата стартира да търси покой и има потребност от интервал на мъртвило, с цел да може по-късно да издържи още едно лудо и неудържимо забавление в необятния смисъл на думата.

ВЕЗНИ И ТЕЛЕЦ

Практичността не е недостатък. За естетите Везни любовта е забавна като предмет на изкуството. А Телецът е прекомерно удобен за сходни „ високи “ връзки. Затова, в случай че Везните не се вписват в „ икономическите “ му проекти, настава покруса. Изходът е един: Везните би трябвало да се понапрегнат и да си спомнят, че „ парите не миришат “ и „ би трябвало да се яде “. Затова е добре да се научат на деловитост и прагматизъм.

СКОРПИОН И БЛИЗНАЦИ

Мълчанието е злато. Ефирните и суперконтактни Близнаци в никакъв случай няма да схванат мъчителната лоялност на Скорпиона. И в случай че меркурианецът счита своите „ забежки “ по другия пол, другарски връзки и други работни контакти за нищожен флирт или елементарна учтивост, то за Скорпиона всеки взор настрана от колегата се трансформира във вселенска покруса. Не разказвайте всичко на отровния ревнивец. Усвойте тайните на конспирологията и няма да имате проблеми.

СТРЕЛЕЦ И РАК

Усмирете пламъка. За основния странник в Зодиака – Стрелеца, са обезпечени споровете с отмъстителния лунатик Рак, който домашните каузи интересуват повече от непознати страни и цивилизации. За да избегне отмъщението му, добродушният странник би трябвало да разреди странстванията си с виртуални пътешествия пред домашния компютър или тв приемника в компанията на цялото семейство. Ако съюзът е настоятелен, примирете се с това, че пред рискования контракт с чужбина Ракът ще избра ниския, само че постоянен приход от прилежащата компания.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР