Началникът на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. д-р Венцислав МутафчийскиВенцислав

...
Началникът на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. д-р Венцислав МутафчийскиВенцислав
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски категоричен: Аз ще се ваксинирам срещу COVID-19!

Началникът на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български доктор, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 ще се имунизира против COVID-19. Това оповестиха във "Фейсбук " от ВМА.

"Аз ще се имунизирам! Това е единственото правилно и отговорно решение, с цел да не позволи да бъда източник на болест към моите пациенти, сътрудници, другари, близки, майка, татко ", декларира ген. Мутафчийски.

"Призовавам моите сътрудници да се осведомят от научни източници, да бъдат на равнището, на което се чака от тях, с цел да са потребни за своите пациенти и да дадат правилните препоръки ".

"Медицината се развива с великански крачки. А условията към нас са да бъдем непрестанно на пулса на времето, с измененията, които се случват в медицината, с цел да може да дадем правилно обръщение ", оповестява още началникът на ВМА.

АЗ ЩЕ съдебна експертиза ВАКСИНИРАМ „ Това е единственото правилно и отговорно решение, с цел да не позволи да бъда източник на болест...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР