Началникът на Генералния щаб (ГЩ) на израелските въоръжени сили (ЦАХАЛ)

...
Началникът на Генералния щаб (ГЩ) на израелските въоръжени сили (ЦАХАЛ)
Коментари Харесай

Началникът на израелския ГЩ: Проведохме бойна операция в чужбина

Началникът на Генералния щаб (ГЩ) на израелските въоръжени сили (ЦАХАЛ) Авив Кохави сподели, че бойни подразделения са провели бойна интервенция отвън границите на еврейската страна, съобщи Би Би Си.

По думите на високопоставения боен интервенцията е била извършена в прилежаща на Израел страна през миналия месец. Той не уточни детайлности за дейностите на военните, само че означи, че интервенцията е била комплицирана и осъществена след заповед от най-високо равнище. "Здравето и животът на нашите бойци и офицери бяха изложени на риск ", съобщи Кохави на конференция в министерството на защитата.

Британската медия означи, че през вчерашния ден саудитски ефирен канал, базирайки се на източници от Израел, заяви, че от началото на тази година ЦАХАЛ е провел три интервенции в Сирия.

"В медийното пространство постоянно се появяват изявления за дейности на израелски военни отвън границите на страната. Властите в еврейската страна доста рядко удостоверяват данните за такива интервенции ", добави Би Би Си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР