Началникът на 2-ро РУ е отстранен заради случая с Венцислав

...
Началникът на 2-ро РУ е отстранен заради случая с Венцислав
Коментари Харесай

Рашков уволни полицай началник заради Боксьора

Началникът на 2-ро районно управление (на МВР) е отхвърлен поради случая с Венцислав Дамянов - Боксьора, разгласи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков. Мъжът от години тормози жителите на софийското село Световрачане.

Имало е полицейски чадър над Венцислав Дамянов-Венци Боксьора, съобщи министърът. Според него " сходни видове може да се употребяват с предизборни цели ".

" Не разбирам по какъв начин е допустимо да тормози в продължение на години жители и да не се знае за това. Спрямо него не са взети никакви съществени дейности.

Отстраних началника на 2-о районно ръководство на Столична дирекция на вътрешните работи, не може да не знае, че в региона му има лица, които се занимават с опиати и побоища и да не вземе ограничения против тях ", сподели Рашков.

" В " Арсенал " са арестувани лица, които са желали да изнесат от страната документи и продукция, която има фирмено значение. Трябва да се усъвършенства защитата, аз съм сюрпризиран, че е позволено това да се случи ", разяснява вътрешния министър.

Той изясни, че се обмислят и рокади в управлението на столичната полиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР