Начален старт в кариерата, платени стажантски програми и безплатни бизнес

...
Начален старт в кариерата, платени стажантски програми и безплатни бизнес
Коментари Харесай

tbi и УНСС ще си партнират за по-добро кариерно развитие на студентите

Начален старт в кариерата, платени стажантски стратегии и безвъзмездни бизнес образования са единствено част от опциите, които tbi bank ще дава на студенти от УНСС. Банката и икономическият университет ще си партнират за по-добро кариерно развиване и по-добра образователна среда за студентите.

„ Културата на организацията, моделът на работа и нововъведенията, които непрекъснато внедряваме вършат tbi чудесно място за развиване на младежите. Тук работят и поддържат връзка експерти от над 16 националности, съчетаваме опита с младостта, смели сме в решенията и дейностите си и непрекъснато се учим, с цел да ставаме все по-добри. Убеден съм, че студентите от УНСС могат да научат доста и да се развият като експерти в tb i “ – сподели Валентин Гълъбов, ръководител на УС, tbi bank .
-->
„ Ние подтикваме фирмите да работят със студентите още по време на следването им, с цел да могат младежите да се ориентират и да положат основи на кариерата си допустимо най-рано. Радваме се, че нашите студенти ще имат опция да се допрян до действителния бизнес, с помощта на партньорството с tbi , и по този метод да надградят знанията и уменията, които им дава университетът “ – добави проф. доктор Димитър Димитров, ректор на УНСС.

В рамките на партньорството се планува експерти от tbi да споделят опит в лекции, извършения и семинари по разнообразни дисциплини, както и да организират безвъзмездни бизнес образования за студентите. Най-добре представящите се измежду тях ще получат опция за заплатен стаж в банката. От tbi ще подкрепят развиването на гениите и с даване на стандартизиран програмен продукт за образователни цели.

Наред с това, компанията се ангажира да усъвършенства средата в образователното заведение посредством създаване на съвременни и комфортни кътове за отмора и обществени контакти, както и посредством поддръжка за спортни и културни събития, част от календара на УНСС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР