Наблюдавайки ситуацията в Украйна, си спомням за войната в Чечня.

...
Наблюдавайки ситуацията в Украйна, си спомням за войната в Чечня.
Коментари Харесай

Плеймейтката от Чечня Марешка Бардем: Путин избива украинците,както нас преди 30 г.

" Наблюдавайки обстановката в Украйна, си припомням за войната в Чечня. Путин избива украинци, както мазета народа ни преди 30 години. "



Така стартира своя прочувствен роман пред " България Днес " красивата чеченка Марешка Бардем. Тя се прочу след първия сезон на риалити формата " Игри на волята ", след което бе една от кандидатките за " Мис Плеймейт " през 2018 година.

" Войната против Чечня стартира през 1994 година Руснаците първо взривиха президента Джохар Дудаев, след което нападнаха страната ни. Със същите ракети, по същия метод, без предизвестие, както в Украйна. Училища, къщи, детски градини - всичко беше изгорено ", с горест споделя Марешка.

Тя споделя, че няма близки в Украйна, само че не стопира да се моли за бедстващите, защото добре познава болката им. Моли се и за бойците, които с всички сили бранят страната си.

" Безкрайно тъжна и уплашена съм за обстановката в Украйна. За страдание, не можем да създадем нищо, с изключение на да се надяваме, че нещата ще приключат допустимо най-скоро ", с вяра споделя плеймейтката, която приема, че е просто една пешка в системата.

 

 Войната сред Русия и Чечня стартира през 1994 година

Войната сред Русия и Чечня стартира през 1994 година

Блондинката разкри, че неприятностите я преследват и в персонален проект. Наскоро разрушили колата й и откраднали персоналните й документи. Въпреки това Марешка приела компликациите като знак от Бог.

" Обичам Варна, обичам България. Нищо не би ме върнало назад в Русия ", заключи пред вестника красивата чеченка, чиято цел е скоро да си получи българско поданство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР