Наближаващият студентски празник 8 декември активира курортите на макс. Хотели

...
Наближаващият студентски празник 8 декември активира курортите на макс. Хотели
Коментари Харесай

8 декември във Велинград? Доплатете още малко и идете на Малдивите!

Наближаващият студентски празник 8 декември задейства курортите на макс. Хотели и заведения за хранене се включиха в бърза конкуренция по зарибяване на допустимо най-вече народ в името на огромната облага, несъмнено.

Въпреки промоциите, оповестените цени са доста надалеч от щадящи, изключително за младежите, които не работят и нямат богати родители.

 

И тази година скъпите хотели не вършат изключение и се задействаха още при започване на ноември в офертите си към академичната юноша. Към офертите за повече разкош са добавени и спа процедури, както и участия на известни реализатори. И както към този момент споменахме нагоре, с цел да зарибят допустимо най-вече хора в името на облагата, тази година разрешават и внасяне на алкохол извън. Същевременно съвсем няма хотел, който да предлага празничен пакет с отстъпки за 1 вечер. При множеството от тях офертите са за най-малко 2-3 нощувки.

 

Както постоянно Банско е царят на купона и е обичайно желан от младежите. За 8 декември в градчето ще придойдат към 10 000 студенти. 4-звездните хотели в курорта оферират предложения от към 250-270 лева за 2 нощувки като в цената са включени празнична вечеря, спа екстри и сякаш селектиран алкохол.   

 

Младежите обаче залагат най-вече на хотели с 3 звезди, където офертите са доста по-поносими – за две нощувки със закуска и празнична вечеря цената е към 120 лв.. Тридневните оферти пък са на цена сред 250 и 300 лв.. В първокласните несъмнено е по-скъпо.

 

За най-запалените купонджии нощните клубове оферират турове и след среднощ. Живата музика с осъществявания на известни попфолк звезди, несъмнено си остава огромната атракция. Прочутите механи в планинското градче оферират куверт на цена сред 60 и 80 лева

 

Пампорово също не отстъпва по оферти за идния 8 декември. Освен разкош и уют, курортът предлага и няколкостепенни менюта и празнична вечеря. Като реализатори за празника са посочени Есил Дюран, както и диджеите Диас и Теди Джордио.

 

Арбанаси пък избива рибата с ваучър с присъединяване на фолкдивата Галена, чийто хонорар е 10 бона, който несъмнено ще бъде заплатен от посетителите посредством куверт на стойност 100 лв.. Двудневният пакет за Велико Търново пък е на цена от 130-140 лв. в четиризвезден хотел в центъра на велико Търново.

Троян, който в последно време също е много настоящ измежду младежите предлага нощувка в 4-звездния хотел Плаза на цена от 100 лева на вечер в привлекателна конюнктура, спа център, дружно с празнична вечеря и закуска.

 

В Девин празникът също не излиза изключително на ниска цена. Там за нощувка за двама души в 4-звезден хотел ще би трябвало да приготвите 185 лева за нощувка. В офертата са включени закуска, празнична вечеря, басейн с термална вода и редица приятни изненади.

 

И тук е огромната изненада – в случай че пресметнете деликатно, офертите в чужбина излизат много по-евтино спрямо 1-2 вечери в безценен хотел у нас. Така да вземем за пример за церемония вечеря на яхта на Босфора ще платите 240 лв. на човек, освен това за 4 дни, само че с ангажимента, че предлаганият хотел е с 2 звезди.

 

Екскурзия до Румъния с две нощувки и включени обиколки на Букурещ, Синая Брашов, Браила и така нататък пък коства единствено 170 лв..

 

Неслучайно и тази година студентите избират вила с прилагане на кръчма с обща цена, където могат да отседнат огромни компании. Собствениците издават, че потенциалът им е към този момент напълнен. Просторна вила в Банско с кръчма за 13 души излиза по 90 лв. на човек. Срещу въпросната сума посетителите имат разполагаем камина с дърва, микровълнова, миялна машина и фурна. Това значи, че компанията може да си подготви сама празничната вечеря. Тарифата обаче е в действие единствено при изискване, че се запълни дадената численост.

 

По родното Черноморие пък е за къща за 12-15 души, би трябвало да се заплати сума от към 2 бона за два дни. Мнозина наемат вили към Варна, защото с персонално напазарувани храна и питиета, цифрата за студентския празник е безусловно допустима.

 

Слънчев бряг да вземем за пример съвсем няма потенциал за посетители, защото е ангажиран от украински бежанци. От курорта изясняват, че няма необикновен интерес за идния празник. Апартаментите, които могат да се употребяват от повече от трима души се оферират на цена от 120-150 лв.. В Равда нощувката с включена празнична вечеря в един от известните хотели е на цена 100 лева

В Св. Константин и Елена, който всекидневно е претъпкан през лятото, офертата за двама е на стойност към 300 лева

 

Туроператорите имат много апетитна оферта за Малдивите, които са фантазия на мнозина. Специално за студентския празник се предлага алтернатива за 9 дни и 7 нощувки за двама на цена от 5 бона. В сумата са включени освен пътуването и нощувките, а и храната – закуска и вечеря.

 

Веднага след Малдивите несъмнено, се подрежда меката на скъпотията – Велинград. За да празнувате там, ще е належащо да приготвите по 220 лева на човек, освен това на вечер. Въпреки всички екстри с менюта, спа процедури, спортни занимания, борови паркове, вътрешни и външни басейни, цената надалеч не е щадяща джоба. В този ред на мисли, в случай че смятате де празнувате във Велинград, би било добре да се замислите дали няма да е по-добре да доплатите малко и да актуализирате дестинацията.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: 8 декември Студентски празник Банско Боровец Велико Търново Арбанаси Пампорово Девин малдивите
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР