Наближава Великден - един от най-светлите празници. И тъй като

...
Наближава Великден - един от най-светлите празници. И тъй като
Коментари Харесай

5 места, откъдето да купите вкусен и пухкав козунак

Наближава Великден - един от най-светлите празници. И защото изпитваме голяма обич към вкусните и пухкави печива, тази седмица сме ви подготвили една специфична празнична селекция. Тя включва 5 от най-интересните места в София, откъдето можете да си купите козунак, който изкушава с вкусен мирис и необикновен усет.

Братя Хлебари

При Братя Хлебари тази година ще откриете естествен козунак, абсолютният любимец с лешници, бадеми и шоколад, както и едно супер забавно и нетрадиционно предложение - черен козунак с деен въглен и бял шоколад.

За поръчки: попълнете формата за деня, в който ви е най-удобно да вземете вашите козунаци от пекарната – четвъртък, петък или събота.

 

Ma Baker

В Ma Baker козунакът е забъркан с пресни яйца, мляко, масло и стафиди, с внимателен мирис на ванилия и свежа лимонова и портокалова кора. Сплетен на ръка, посипан с кафява захар и филиран бадем. А най-хубавото е, че можете да го откриете измежду асортимента им всеки ден.

 

Cakey Bakey

От Cakey Bakey ще се погрижат да имате повече време за обичаните хора, като предложат няколко разнообразни разновидността прясно изпечен козунак. Там ще откриете типичен козунак с лимонови кори и стафиди, козуначено руло с ябълков мармалад и орехи, козуначено руло с шоколад и лешници и козунак със сини сливи и бадеми.
 

За поръчки: на място в сладкарници Cakey Bakey.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР