Наближава най-вълнуващото и очаквано шопинг събитие за ноември - черният

...
Наближава най-вълнуващото и очаквано шопинг събитие за ноември - черният
Коментари Харесай

6 уреда за почистване, които можете да си вземете с намаление


Наближава най-вълнуващото и предстоящо шопинг събитие за ноември - черният петък. Това е отлична опция да си набавите всичко належащо за дома, като се възползвате от пониженията. Винаги е доста по-икономично да закупите нещо, което по този начин или другояче ви би трябвало, на промоция. Като да вземем за пример - апарат за разчистване.

Почистването на дома е от тези досадни задания, които изпълняваме с досада и по обвързване, мечтаейки си за магическа пръчица, с която работата да се свърши за момент, или най-малко малко помощ. Трафикът и индустриалната активност в допълнение отежняват ситуацията, а прахът се наслоява трайно в домовете ни. Понякога в действителност е мъчно да се оправим с всички отговорности, които имаме, по тази причина оставяме по-малко предпочитаните задания за различен ден. Но чистият дом значи положително здраве, по тази причина не трябва да го пренебрегваме.

За благополучие, напредъкът на технологиите към този момент ни разрешава освен да почистваме дома си бързо и елементарно, само че даже и да се забавляваме, до момента в който го вършим. Ако не вярвате, позволете да ви срещнем с тези шест вълшебен уреда за разчистване, към този момент изпитани от нас на процедура. Най-хубавото е, че всички те ще бъдат на промоция от 17 ноември по време на черната седмица, която организра Kärcher.



Прахосмукачката робот RCV 5 на Kärcher е най-хубавият асистент в почистването на пода. Тя работи с приложение, посредством което можете да я управлявате от всяко място и когато и да е. Представете си, че сте на работа, а през това време прахосмукачката ви чисти вкъщи. Прекрасно, нали! Освен това можете елементарно да настройвате разнообразни функционалности по отношение на мечтаните резултати, а също и да следите до каква степен роботът е стигнал в работата.

Прахосмукачката може да се употребява както за изсъхнало, по този начин и за мокро или комбинирано разчистване. Този апарат несъмнено ви пести време и сила, която можете да вложите в нещо друго - да вземем за пример грижата за себе си. С него чистенето не е досадно обвързване, а наслаждение, което ни разрешава да вършим това, което същински обичаме.



Домът ни крие голям брой деликатни места, които мъчно се почистват и изискват по-малък апарат. Под клавишите на преносимия компютър да вземем за пример постоянно се събират прахуляк и дребни отпадъци, които няма по какъв начин да премахнем, с изключение на с внимателно изсмукване. Ръчната прахосмукачка CVH 2 на Kärcher е идеална за тези условия. Както и за обичаната библиотека цялостна с книжни съкровища, а за какво не и за фамилния автомобил, в чийто седалки съвсем постоянно се крие една или друга трохичка. Ръчната прахосмукачка тежи по-малко от един кг, извънредно компактна е и с нея можете да почистите мъчно налични места, държейки я единствено с една ръка.

Двустепенната филтърна система позволява събирането на груба нечистотия и коса, а хигиеничният филтър HEPA 12 подсигурява надълбоко разчистване и на фините прахови частици. Освен това тази прахосмукачка е тиха, а знаем какъв брой противен е шумът, който подвигат множеството уреди за разчистване.



Миенето на прозорците несъмнено е една от най-досадните действия към почистването на дома или колата. Освен това в никакъв случай не можете да постигнете тази кристална панорама, която има професионално почистените прозорци. С Kärcher WV 2 Black Edition това е допустимо. Уредът обезпечава чисти прозорци без линии и има разпръсквач, забрадка от микрофибър и работи с препарат за максималко положителни резултати. С него работите елементарно, тъй като ниското тегло не му разрешава да натежи на ръката ви, а резервоарът за мръста вода се сменя толкоз елементарно, че почистването се трансформира в прелестно занятие.



Мечтали ли сте си за апарат, с който можете да почиствате както суха, по този начин и мокра нечистотия? Този апарат на Kärcher има и двете характерности и по този метод доста улеснява и съкратява работата ви. Той отстранява прахуляк, дребни трохи, четина от домашни любимци и избърсва пода по едно и също време. Как работи той? Въртящите се валяци са непрекъснато намокрени с прясна вода, до момента в който събраната нечистотия се транспортира до контейнера за мръсна вода. Накрая остава в действителност чист под, за разлика от опита с обичайния моп. Освен това уредът има функционалност за самопочистване на устройството и ролките в паркинг станцията. Подходящият за съдомиялна машина контейнер за мръсна вода може да се изпразни, без контакт с мръсотията. Определено си коства да го имате.



За тези от вас, които имат градина, метачката с ръчно водене на Kärcher е идеалният асистент. Листа, пясък, паднали цветчета прахоляк… Ако всичко това ви е познато, значи сте наясно какъв брой досадно е всеки ден да метете двора, с цел да наподобява обичайно. С ефикасната и ергономична метачна машина S 4 Twin на Kärcher можете да постигнете ослепителни резултати към къщата и градината и то за доста малко време. Уредът безпроблемно почиства площи до 2400 м² на час, като транспортира отпадъците в 20-литров резервоар, от чиито наличие можете бързо и елементарно да се освободите. Просто го изсипвате в контейнера за боклуци. Това е добър метод да постигнете мечтания външен тип на двора си без никакви старания. Той е комфортен за работа и всеки би могъл да се оправи с него, даже и да се забавлява.

Почистването несъмнено може да бъде прелестно занятие, в случай че имате положителни помощници в процеса. Черната седмица на Kärcher е опция да си закупите с понижение всичко това, което отлагате, а ви е извънредно належащо. Ние несъмнено ще се възползваме.

Бъдете подготвени и вие. Старт на 17 ноември.

С поддръжката на Kärcher
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР