Набеденият интеректуалец сноб Нойзи опита да покаже и тъмната си

...
Набеденият интеректуалец сноб Нойзи опита да покаже и тъмната си
Коментари Харесай

Нойзи озлобя, показа си рогата. Заплашил е Мария Игнатова, трудно щяла да намери друг като него

Набеденият интеректуалец парвеню Нойзи опита да покаже и тъмната си страна.
Отдавна Мария Игнатова се дразнела, само че се опитвала да преглътне обстоятелствата като тези, че мъжлето й е мързеливо до обратен тласък.
И че единственото за което го бива, е да ръси празни приказки, че пет лв. не може да изкара, а тя главно вади парите у дома, че не могат да отидат на сносна отмора в чужбина, в случай че тя не плати… и доста други неща, които ден след ден от ден на ден й бодели очите.
Обаче някогашната на Димитър Рачков била тройно потресена и отвратена, тъй като Нойзи посочил завист, каквато тя не предполагала у него. След като опитал да я прикотка и да си я върне с положително, Цветков обърнал страницата и играта загрубяла. Стигнал даже до такава степен, да й каже, че към този момент не е първа китка и първа младост и мъчно щяла да откри някой като него.
„ Мария напряко хлъцна, тоя не е с всичкия си. Мъжете ще се избият за нея, единствено да им щракне с пръст, само че да го забележим Нойзи коя ще вземе, еле пък да е с качествата и визията на Марчето “, разясняват източниците, написа Клюки.бг.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР