Набързо приетите закони винаги показват след това, че не работят.

...
Набързо приетите закони винаги показват след това, че не работят.
Коментари Харесай

Йотова: Приетите в 12 без 5 закони показват, че не работят

Набързо признатите закони постоянно демонстрират по-късно, че не работят. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова по отношение на признатия на второ четене във вторник Закон за хазарта. Според Йотова по този начин се основава чувството, че се вършат с предизборна цел.


От Първомай Йотова призна, че към момента не се е срещнала с признатите текстове, които не разрешават рекламата на хазартни игри в медиите, само че даде поръчка, че президентската институция ще даде мнение, откакто се запознае с тематиката.

" Но небрежно признатите закони постоянно демонстрират по-късно, че не работят. Не зная какви тъкмо са претекстовете, не зная дали е направена задоволителна оценка на резултатите за следствията от този закон, по този начин както би трябвало с всеки един закон в българското законодателство. Когато се вършат закони в последната минута - в 12 без 5, и то на изключителни съвещания, това подозрение постоянно стои ”, акцентира вицепрезидентът.

Йотова изрази вяра за позитивна и смислена предизборна акция, макар свадите, които се случват в навечерието на нейния старт.


" Това вглеждане в партиите, в свадите, в компроматите, в егоизма, политическият нарцисизъм всеки да пребори другия, само че не с цената на новите хрумвания, не с цената на това какво би трябвало да вършим в България всички ние, съгласно мен е път за на никое място. Затова доста се надявам, че тази акция ще има различен дух и други послания, без значение от нейното начало ”, съобщи тя, представена от НТВ.

Относно проблема с детската болница и заканата на фондация " Даная " да съди страната поради решението на служебното държавно управление да бъде построена и частна детска болница Йотова съобщи, че частното здравно заведение по никакъв метод не трябва да заплашва градежът на държавната детска болница.

„ Частната болница да не отстрани и да не заплашва градежа на държавната детска болница, която потомство българи чакаме. Държавната болница би трябвало да бъде издигната. Това по какъв начин тя бъде издигната и устроена дава задоволително благоприятни условия и претекстове на положителните педиатри. Мисля, че те ще предпочетат държавната ”, разясни Йотова. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР