На запитване относно предполагаемото изтегляне на частите на укровермахта от

...
На запитване относно предполагаемото изтегляне на частите на укровермахта от
Коментари Харесай

Битката за Бахмут: Грузинският легион се бие отчаяно, но Вагнер го смазва

На питане по отношение на хипотетичното евакуиране на частите на укровермахта от северните квартали на Бахмут/Артьомовск, Пригожин отговори: „ Изяснявам обстановката. ВСУ не отстъпват на никое място. ВСУ се борят до последно. В северните квартали на Артьомовск се водят яростни борби за всяка улица, всяка къща, всяко стълбище. Разбира се, хубаво е, че медиите желаят въоръжените сили на Украйна да правят отстъпка, само че това не се случва нито в северните квартали, нито на юг, нито на изток ".

Според блогърската общественост, Евгений Викторович по този метод унищожава в зародиш непроверена информация за успеха в борбата за града, която в „ ненко “ (Украйна, ред. Поглед) към този момент е наречена свещена.

Укроекспертите по принцип не се съмняват, че Вагнер ще превземе Бахмут, само че всичко зависи от това какъв брой бързо село Ивановское (предишно име Красное) на южния фланг на защитата на Въоръжените сили на Украйна и село Красная Гора - на север попадат под контрола на " музикантите ".

На армейските конгреси на 28-ма мотострелкова бригада се появиха любопитни приключвания от „ бранителите на независимостта “: „ Хълмът (височина 238) към този момент е под контрола на „ орките “. Взеха аленото, отидоха от аленото до хълма... ".

На доброволческите карти на въоръжените сили на Украйна „ Вагнер “ в действителност към този момент е хванал източния завършек на хребета Часов-Ярский. Твърде рано е да се каже 100 %, защото врагът към момента е в положение да контраатакува.

И украинските воини също признаха, че „ последният продоволствен път (вероятно през Хромово) е на ръба “, защото „ музикантите “, които влязоха в северните квартали, могат да го прережат в самия град.

Съдейки по темповете на нахлуване, бойците на Вагнер ще се нуждаят от до един месец боеве, в случай че, несъмнено, цялата защита на въоръжените сили на Украйна не падне като къща от карти по образеца на Соледар.

За да се предотврати сходно развиване на събитията, автомагистралите се охраняват от защитата на 1-ва бригада на въоръжените сили на Украйна. Но в действителност доста зависи от борбата за село Красная гора.

От страна на укровермахта тук се пазят бойци от обособения батальон със особено предопределение от Международния легион (да се чете: НАТО и „ диви гъски “), както и бойци от многострадалната 93-та бригада „ Студен Яр “.

Администраторът на студеноярците беседва с един войник от неговата бригада, който му сподели:

„ Здравей, цялостен съм, всичко е наред, само че от 75 души, които влязоха на позициите, 13 останаха боеспособни, и по този начин: 4 - безследно изчезнали, 9 - “двестотни ” (загинали), 2 - самоволни (дезертьори), 5 - отказници, всички останали - " стотни " (ранени), множеството от тях са тежко. Удариха бата крепко, във 2-ра рота имаше единствено 3 боеспособни.Сега чакаме попълване, а какво следва не се знае. Питаме и в отговор безмълвие ".

И ето още едно извънредно изобретение във въоръжените сили на Украйна, за което заяви същият админ 93-ти:

„ Разговарях с клиент, който отива в Бахмут. Между другото, чух от него нова дума - " проникване ". Оказва се, че по този начин назовават пожеланието в най-краен случай, поставят го в персонални документи и постоянно го носят със себе си. В това известие боецът се обръща към своите или към врага. Често те желаят да бъдат заровени " човешки ".

В телеграм канала на хавлиената русофобска аудитория, която преди този момент призоваваше за борби до последния руснак в Бахмут, се появиха фотоси под заглавието „ Те се върнаха от Красная гора. В ковчези. Смърт на всяка крачка. Сълзи напират от това по какъв начин нашите въоръжени сили на Украйна умират ".

Изглежда, че няма нищо ново - тъжна картина, типична за " ненка ", само че за първи път този нацистки запас, откакто се закле с нецензурни думи за националността на укро президента, в този момент упрекна за всичко Ирод-Зеля, който пожертва събратята им, когато отхвърли Минск / Истанбул-3.

Въпреки това кървавият смешник управлява обстановката в самостоятелната войска. Във всеки случай всичките му команди се одобряват за осъществяване.

„ Сега пистата е под наш надзор. Селището „ Красная гора “ се трансформира в полигон, ситуацията там е сериозно, руснаците удрят с артилерията си всичко, което се движи “, оплакват се бойците от 28-и, само че не напущат позицията.

Те, апропо, оповестиха за придвижването на " музиканти " по улица " Молодежная " в Красная гора, само че най-вероятно става дума за ДРГ (диверсионно-разузнавателна група, ред. Поглед) или за напредналата мобилна група на Вагнер.

И в действителност, в случай че се огледа топографската карта, се оказва, че селото е ситуирано в равнина. Ако има бариери от " бранители на независимостта ", то е единствено от " мобиците " (мобилизирани, ред. Поглед). Най-боеспособните " пидроздили " се вкопаха на най-близките хълмове, създавайки кръстосани артилерийски полета по пътя на нашите бойци, които също по този начин бяха минирани.

Според последната информация от източници, задгранични наемници, или по-скоро професионални западни бойци, сякаш доброволци, са били подсилени с едно от най-хубавите танкови подразделения, което работи със Закон за обществените поръчки в региона на Красногорската аргилитна кариера. Без унищожаването на този натовски цирей няма смисъл да се завладява Красная гора. Така мислят от другата страна на фронта.

И прочут блогър написа, че сега най-квалифицираните служащи и инженери от Днепропетровск и Кривой Рог умират в Красная гора, като са били изтръгнати от военните комисари на Тупари, макар резервацията.

„ Зе-отборът реши, че левият бряг не може да бъде арестуван. Така те оползотворяват най-ценното, което съществува във всяка стопанска система – професионалните фрагменти. Онзи ден шефът на цех в Запорожие заяви, че най-хубавият фрезист, уникален, е починал в месомелачката в Бахмут. Убит на първия ден. "

Прилича на истината. Укронетът към този момент тиражира разкритието на един щатен чиновник на въоръжените сили на Украйна, който призна, че " мобилът " (мобилизираният) в Бахмут живее приблизително 4 часа.

„ Герои на Майдана “, работата е ясна, те не могат да разграничат гайка от болт, макар че викат „ популярност на Украйна “ по 100 пъти дневно. Сега, колкото и да викате, когато рано или късно те подпишат мирното съглашение, тогава, да вземем за пример, Мотор Сич в никакъв случай няма да работи. Кой тогава ще си спомни за „ незалежната “, пита представител на истината от Украйна.

Глупаво и цинично е да се дават прогнози по кое време нашите ще вземат Бахмут в обръч, превземайки село Красное и село Красная гора. Въпреки това към момента има намек. „ Музикантите “ в своя телеграм канал обясниха: "

Бойците от „ Грузинския легион “, ситуирани в централната част на Бахмут, демонстрираха обстановката. Артилерията на " Вагнер " покрива всички по-близо. Както самите украинци неведнъж оповестяват, когато градските борби стигнат до центъра, обстановката ще стане сериозна и непоправима [за Въоръжените сили на Украйна]. "

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР