На вяра от нас вече не може да се разчита.

...
На вяра от нас вече не може да се разчита.
Коментари Харесай

ИТН с нова тактика. Тошко Йорданов разкри каква

На религия от нас към този момент не може да се разчита. Това съобщи в изявление за " Стандарт " зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Надявам се, че не съм станал политик. Защото българската политика във типа, в който се практикува, е двуличие. Лъжат с усмивка, крадат с усмивка, забиват си ножове в гърба, нагледно казано, с усмивка и не съществува нещо като почтена дума в българския парламент, съобщи с оскърбление Йорданов.

И разгласи, че Има Такъв Народ повече няма да дава религия. Всеки диалог, всяка позиция, конкретизирана с партиите на смяната, всяко решение ще бъдат на мига обществено огласявани, с цел да не може никой по-късно да каже, че " има чувство за това или това ".

Оттук нататък, каквото и да се случва, ще гледаме да го вършим оптимално обществено. Веднага, на мига. В идващия парламент ще приказваме единствено на практична основа, без страсти и това, което бъде взето като решение или стъпки, ще бъде незабавно обяснено обществено, безапелационен бе Йорданов.
С кои партии Има Такъв народ ще беседва за държавно управление? На какви взаимни отстъпки е склонна партията на Слави Трифонов? Какво мисли Има Такъв Народ за плана на Кирил Петков? Кои ще са първите закони, които Има Такъв Народ ще внесе в новия парламент?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР