На вяра от нас вече не може да се разчита.

На вяра от нас вече не може да се разчита. ...

ИТН с нова тактика. Тошко Йорданов разкри каква


На вяра от нас вече не може да се разчита. Това заяви в интервю за "Стандарт" зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Надявам се, че не съм станал политик. Защото българската политика във вида, в който се практикува, е лицемерие. Лъжат с усмивка, крадат с усмивка, забиват си ножове в гърба, образно казано, с усмивка и не съществува нещо като честна дума в българския парламент, заяви с огорчение Йорданов.

И обяви, че Има Такъв Народ повече няма да дава вяра. Всеки разговор, всяка позиция, уточнена с партиите на промяната, всяко решение ще бъдат на мига публично огласявани, за да не може никой след това да каже, че "има усещане за това или онова".

Оттук нататък, каквото и да се случва, ще гледаме да го правим максимално публично. Веднага, на мига. В следващия парламент ще говорим само на практична основа, без емоции и това, което бъде взето като решение или стъпки, ще бъде веднага обяснено публично, категоричен бе Йорданов.
С кои партии Има Такъв народ ще разговаря за правителство?На какви компромиси е склонна партията на Слави Трифонов?Какво мисли ИТН за проекта на Кирил Петков?Кои ще са първите закони, които ИТН ще внесе в новия парламент?

Източник: standartnews.com