На втора неловка среща между бившите влюбени гълъбчета Мария Игнатова

...
На втора неловка среща между бившите влюбени гълъбчета Мария Игнатова
Коментари Харесай

Ах, колко неловко! Мария Игнатова и Рачков се гушкат на сцената на капките

На втора неловка среща сред някогашните влюбени гълъбчета Мария Игнатова и Димитър Рачков станахме очевидци нощес. Поводът бе следващият епизод на шоуто "Като две капки вода ", в което чаровната русокоска гостува за повторно като жури.

Въпреки че Рачков и Игнатова се разделиха от дълго време, от екрана като че ли към момента се усещат искри сред тях. Но несъмнено не са на взаимни другарски усеща. Ако би трябвало да ги определим с една дума, то тя в действителност би била "неловки ".

 Димитър Рачков, Мария Игнатова, Геро, Като две капки вода

Двамата не пропуснаха да се прегърнат пред камерите, Рачков даже връчи огромен букет на някогашната си и даже акцентира, че той е единствено от него. Мария не се концентрира върху тези думи и бързо смени тематиката. Актьорът продължи с подмятанията, като с облекчение показа, че за благополучие Игнатова няма да прави оценка него.

Макар и двамата от дълго време да не са дружно, връзката им бе мощна и дългогодишна и в медийното пространство се говореше, че Рачков претърпява раздялата им доста мъчно. Към днешна дата обаче, той е благополучен с новата си половинка Анита, а Мария е омъжена за Ивайло Цветков - Нойзи.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР