На всички, които си позволиха клевети и фалшиви новини по

...
На всички, които си позволиха клевети и фалшиви новини по
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки се закани да съди всички, позволили си клевети за нацисткия поздрав

" На всички, които си разрешиха клюки и подправени вести по мой адрес, ще спре да им е смешно, тъй като ще би трябвало да отговорят за думите си в съда. " Това се закани евродепутатът Ангел Джамбазки, откакто стана ясно, че Европарламентът му постанова санкция за поздрава, който беше избран като " нацистки ".
Още по темата
В своя профил в обществената мрежа Фейсбук Джамбазки е разгласил цялото писмо, с което Екологичен потенциал уведомява за наложената глоба.

По думите му цялата обстановка е " подправената вест, основана от нашите ултралеви съперници и тяхната пропагандна машина, наречена " медии ".

" Става дума за гротескното и превратно пояснение на жест на благосклонност и опрощение в " нещо, което би могло да се схване като нацистки привет ". Апропо, единствено доста комплицирани хора с тежки предубеждения, с тежки комплекси или доста гузна съвест могат да възприемат жест на опрощение по този метод. Това са тези същите, които по през целия ден приказват против предразсъдъците ", отбелязва Джамбазки в профила си във Фейсбук.

Евродепутатът назовава решението на Екологичен потенциал " неповторимо " и изяснява, че " глобата не е нищо изключително ".

" Глоба е, не е да вземем за пример членовредително наказване - помахваш с дясна ръка и ти я отрязват, с цел да не се сети някой ултралиберал за униформата на дядо си и да се изчерви. Примерно ", написа Джамбазки и продължава:

" Изобщо би трябвало да се обмислят ред ремонти и забрани в правилника, с цел да са спокойни утралибералите. Или напряко да се забрани потреблението на дясна ръка. По никакъв мотив. Даже и за писане. Ако някой желае да маха - да маха с десен крайник. Ето по този начин ще има успокоение и ударна доза демократизъм всеки ден. И йога - хем несъмнено, хем потребно, хем политически правилно, хем здравословно ".

Евродепутатът саркастично отбелязва, че " Екологичен потенциал е доста угрижен за свободата на словото и правото на изложение ". Според него следва да се заобикалят сензитивните за ултралявото тематики - " т.е. всички ".

" Според писмото няма значение нито какво аз съм направил, нито какво съм желал да направя, нито какво твъдя, че съм направил. Имало значение единствено и само какво би си бил помислил някакъв предполагаем, трети непряк наблюдаващ. Хайде на бас, че се сещате кой е този непряк наблюдаващ. Даже по какъв начин наподобява и на какво наподобява. Да, той е, този който ревизира " без значение " обстоятелствата в тази обществена мрежа ", написа още Ангел Джамбазки и прибавя, че съгласно писмото за санкцията, махайки на председателстващата, той е уронил престижа на Екологичен потенциал.

" Нищо сходно, в случай че има уронване на престижа на Екологичен потенциал, то то е по виновност на тези нечестни сътрудници, които се изтърчаха в обществените мрежи да споделят стръвно една подправена вест и клюка, с цел да се потвърдят като първи антифашисти и правилни членове на вярната фракция. Апропо, това решение нескопосно се пробва да отбрани и тях от правосъдно гонене от моя страна, само че няма да им се получи ", безапелационен е евродепутатът.

Според правилника на Екологичен потенциал Ангел Джамбазки ще бъде лишен от надбавките за разноски за шест работни дни.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР