На Велика събота ви разказваме историята на едно момиче, завърнало

...
На Велика събота ви разказваме историята на едно момиче, завърнало
Коментари Харесай

Как изглежда животът на Теодора, оцеляла след удар от мълния край морето

На Велика събота ви описваме историята на едно момиче, завърнало се в света на живите. теодора изпада в кома, откакто я удря гръмотевица, до момента в който е на отмора край морето. Желанието й за живот обаче надвива над гибелта и тя се разсънва.

" Определено си е възкресение, защото аз съм била навръх границата сред живота и гибелта. Чувствам се все едно съм се преродила несъмнено ", споделя през днешния ден Теодора пред NOVA. Екип на медията се среща с нея в Бистрица. 

Припомняме, че на 16 август 2022 година мощна стихия връхлетя Приморско. След лека злополука Теодора и приятелят й пишат двустранен протокол. Точно тогава гръмотевица покосява 18-годишното момиче.

" За секунди стана. Удря те и ти се лепиш незабавно, никой не те пита. Реално аз се изправих и първата ми реакция беше – къде е гаджето ми и къде са ми очилата, с цел да я видя ", спомня си Кристиян.

Лекарите споделят, че момичето е изпаднало в клинична гибел. След 24 часа в кома обаче Теодора отваря очи. И чудото се случва. 

" Все още се усещам като ударена от гръм и мисля, че ще продължа да се усещам ", споделя тя през днешния ден.

Осем месеца по-късно е запазила възприятието си комизъм. Вече може да се движи и да се храни обикновено. Усмивката и оптимизмът й също са налице. Пали свещ за здраве и шанс за околните си. И за втория живот, който живее.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР