На въпрос кой му е по-близък между Борисов и Петков,

...
На въпрос кой му е по-близък между Борисов и Петков,
Коментари Харесай

Пеевски: Обичам и Борисов, и Петков! Аз ги спасявам като имат проблеми с другите партии

На въпрос кой му е по-близък сред Борисов и Петков, той сподели: Обичам ги и двамата
Кой им избавя тук нещата постоянно като има проблеми с другите партии – аз. Стига толкоз. Ние работим дружно.
Така шефът на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява взаимните обвинявания сред ГЕРБ и ПП-ДБ кой е по-близък с Движение за права и свободи.
Мъже не одобрявам, акцентира Пеевски. „ Това „ да се водим “… Това двуличие би трябвало да завърши – кой къде води. Взехме да ставаме като гаджета. допускам, че тоя кръг, който се събираме, не харесваме мъже. Надявам се. Аз не одобрявам “, продължи той по отношение на мненията кой кого води в кабинета на Борисов.
„ Ние работим всеки ден дружно. Да престанат. Движение за права и свободи е част от това парламентарно болшинство. Виждаме се в моя кабинет, в този на Кирил Петков. Ходим при Борисов, по през целия ден сме дружно “, добави Пеевски.
И още веднъж повтори, че Движение за права и свободи не желае да взе участие с министри и по различен метод в изпълнителната власт. „ Г-н Борисов персонално ни предложения, отказахме му. Министърът на земеделието предложения наша депутатка да му е първа заместничка, с цел да оправи бранша. И това отказахме. Ние не желаем да участваме в държавното управление. В парламентарното болшинство участваме всеки ден и сме балансьора да се случват нещата. Те без нас не могат да се оправят “, безапелационен бе депутатът.
Искаме България да има евро-атлантическо болшинство и държавно управление. Няма да дадем България на Русия, безапелационен бе Пеевски, представен от 24 часа.
А на въпрос дали отстъпката за нов външен министър е пристигнала от него, Пеевски сподели, че това е решение на Борисов. „ По тематика държавно управление единствено те могат да се схващат. Вчера споделих, че е безразсъдно поради един министър да не се случи ротацията. Политическа партия би трябвало да го преживеят, че са го записали, че няма да получат този министър, тъй като не им се поставя. ГЕРБ има единствено едно министерство – Министерство на външните работи. Борисов като водач на ГЕРБ може да реши какъв да е министър “, съобщи депутатът.
Той съобщи, че няма проблем и да има избори. „ Движение за права и свободи би се радвало на 2 в 1, ние сме подготвени за избори “, съобщи Пеевски.
А на въпрос кой му е непосредствен – Борисов или Петков, Пеевски сподели: „ Близък, в другарски и политически смисъл, нали? И двамата са ми доста близки, доста ги обичам и двамата “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР