На церемония в Пресклуб България нападателят на ЦСКА София Жорди

...
На церемония в Пресклуб България нападателят на ЦСКА София Жорди
Коментари Харесай

Жорди Кайседо е №1 за месец март

На гала в Пресклуб България нападателят на ЦСКА София Жорди Кайседо бе награден за Футболист №1 на месец март.

За хеттрика против Ботев (Враца) при успеха на армейците с 4:0 в четвъртфиналите за Купата на България, Кайседо получи 9 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 23 спортни медии и редакции. Атанас Илиев (Ботев Пловдив) има 8 гласа, а Димитър Илиев (Локомотив Пловдив) получи 6.

„ Искам да благодаря на Господ, на моите сътрудници и на клуба, тъй като без тяхната поддръжка и доверие нищо от това нямаше да е допустимо. Победите са резултат на напъните и труда, който поставяме в тренировките и в мачовете и се надявам да реализираме още повече “, сподели Кайседо след награждаването и добави:

„ За мен е огромна чест да играя за ЦСКА. Това е доста огромен клуб, който за дребното време, откогато съм тук, съм го заобичал доста. Ще продължа да се трудя доста интензивно и ще давам всичко от себе си за този клуб. Надявам се в близко бъдеще да оказа помощ да спечелим както Купата на България, по този начин и купата “.

Запитан каква е разликата сред някогашния ментор на армейците Бруно Акрапович и настоящия Любослав Пенев, Кайседо отговори:

„ В момента най-голямата разлика е в тактическата скица, само че за мен и Акрапович, и Пенев са прелестни треньори, които доста почитам. Много съм слушал позитивни и хубави неща за Любослав Пенев. Опитвам се да приказвам повече с него, тъй като беше страховит голмайстор. Искам да науча от него неща, които ми липсват към момента, с цел да се трансформира и аз в огромен нападател и голмайстор “, сподели той. Кайседо съобщи, че чака покана да играе в националния тим на Еквадор. „ Работя и се трудя, с цел да бъда на терена и да заиграя в националния ни отбор. Надявам да ме повикат на Копа Америка. – трудя се интензивно за това “.

На въпрос дали след елиминирането на Лудогорец спечелването на Купата на България е по-лесна цел, Кайседо посочи: “Първата стъпка я направихме и стигнахме до финала за Купата на България. Знаем, че Арда не е слаб тим, само че ние сме прелестен отбор. Мога да кажа, че ще дам най-хубавото от себе си, с цел да спечелим трофея. Знаем, че малко по малко се реализира всичко. В момента сме съсредоточени за мача в неделя с Царско село. По-късно ще мислим за финала, а в този момент сме съсредоточени в идващите мачове от шампионата “, заключи Кайседо. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР