На този специален ден 3 март ви пожелаваме успех, написа

...
На този специален ден 3 март ви пожелаваме успех, написа
Коментари Харесай

САЩ с поздравление за близкия приятел България

На този специфичен ден 3 март ви пожелаваме триумф, написа Майк Помпео
От името на държавното управление на Съединените щати приветствам българския народ с националния му празник 3 март. Това декларира в одобрение държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео. Позицията му е оповестена на уеб страницата на Държавния департамент.

„ Дълбокото другарство сред Съединени американски щати и България е вкоренено в нашия общ ангажимент към народна власт, разцвет и сигурност. Миналата година нашите взаимоотношения се издигнаха на ново равнище. Ние приветствахме премиера Борисов в Белия дом и стартирахме Стратегически разговор на високо равнище ”, акцентира Помпео. Той напомня, че България е подхванала значими стъпки, с цел да модернизира армията си и да подсигури енергийната сигурност.

„ Бъдещето крие голям капацитет за нашите търговски, военни и човешки връзки. Нямам самообладание да видя по какъв начин нашето другарство и партньорство стават още по-силни през идващите години. Като непосредствен другар и сътрудник, Съединени американски щати поздравява България по случай националния ѝ празник и пожелава триумф на този специфичен ден “, закюлчва Помпео.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР