На този етап още не мога да кажа дали ще

...
На този етап още не мога да кажа дали ще
Коментари Харесай

Ахр. Шишков: Аз съм експерт! Искам да управлявам. Може да се кандидатирам за кмет на София

На този стадий още не мога да кажа дали ще се кандидатирам за кмет на София. Причината е, че не желая да бъда политик, а желая да ръководя и оказа помощ на столицата като специалист. Това значи, че желая да се явя като самостоятелен претендент. Проблемът е, че самостоятелните претенденти не могат да имат своя листа за общински съветници, а без общински съветници ръководството е мъчно.
Това разяснява пред Нова нюз някогашният районен министър от служебния кабинет арх. Иван Шишков.
В момента очаквам юристите да дадат решение на този проблем. Ако не дадат положително решение, което да докара до почтено и експертно ръководство на София, няма да се кандидатирам за кмет. Но в случай че се откри решение за експертно ръководство на града, вярвайте ми, ще го направя, добави той.
Тази самодейност е напълно персонална. 13 година съм работил в регион Триадица, 6 година съм работил в Банкя. Т.е. аз в столична община съм работил ужасно дълго време и имам доста познати, положителни специалисти и експерти, които са подготвени да се включат в листа за общински съветници, уточни той.
Ако има вид да се кандидатирам за кмет на София, ще чуете доста забавни имена, както и стратегия за ръководство на града. Знаете, София ми е уязвимост, познавам града доста добре с всичките му проблеми, уточни Шишков.
В период до 7- 10 септември би трябвало да има изясненост от страна на юристите и в случай че има опция, ще разглася незабавно кандидатура, с цел да спазим и всички останали периоди. Ако няма такава опция, също ще го разглася, уточни той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР