На теория обядът, на който сте, върви чудесно - заобиколени

...
На теория обядът, на който сте, върви чудесно - заобиколени
Коментари Харесай

Защо се чувствате сами и неразбрани – вижте как да го поправите

На доктрина обядът, на който сте, върви отлично - заобиколени сте от приятни хора, добра храна, радостен диалог. Но към момента се чувствате сами, като че ли сте прочувствено на хиляда благи от всички останали. Трудното при възприятията е, че те са разнообразни за всеки: някои хора, да вземем за пример, са изцяло добре да имат малко другари или обичат да прекарват доста време сами. За други хора същите тези сюжети биха основали надълбоко възприятие за самотност и изолираност. Да разберете за какво се чувствате самотни, даже когато не сте сами, може да ви помогне да се почувствате по-в естетика с хората към вас - и със себе си.

Когато се чувствате сами, може да се почувствате откъснати от другите, макар че има хора, които са разполагаем за вас. Понякога седенето в възприятие на самотност може да освети нещата, които бихте желали да извършите, с цел да се почувствате по-добре. Освен това, да бъдеш самичък, не значи безусловно да се чувстваш уединен - доста хора се усещат изпълнени, като са сами. Самотата не се изключва взаимно от това да бъдеш към другите.
Тъжната история на най-самотното растение в света
Кралската ботаническа градина в лондонския регион Кю е приютила хиляди възхитителни растения. Но нито едно от тях не е по този начин самотно, по какъв начин...
Прочети повече
ЗОДИИ, не правете тези неточности във връзката си

Чувствате се самотни, тъй като жадувате за непосредственост

Самотата е комплицирана спекулация: в действителност може да значи, че копнеете за връзка, а освен за повече хора към вас. Ако нещо в другарска или сантиментална връзка не кликва както вие го желаете, може да се почувствате неудовлетворени. Желанието да бъдем близки е това, което ни свързва с другите и понижава възприятието ни за самотност. Не постоянно е задоволително просто да бъдеш към някого, в случай че връзката ви не е достоверна. Опитайте се да се концентрирайте върху култивирането на тази непосредственост с другите, като зададете време да бъдете дружно – да се разхождате един с различен или да отидете на кафе, без да гледате в телефоните си. Все отново е значимо да запомните, че даже и да сте отворени за развиване положителни взаимоотношения, не можете да очаквате всички останали да са на същата страница с вас и не всеки ще бъде отворен за по-близка връзка — по тази причина поддържането на към този момент съществуващите ви другарства е толкоз значимо.

Това ще ви направи по-добри сътрудници, ТЕЛЦИ

Чувствате се самотни, тъй като сте интроверт

Интровертите несъмнено могат да получат неприятна известност, че живеят в изолираност, само че това не постоянно е по този начин. В реалност за доста интроверти прекомерно многото другарство може просто да бъде изтощително, изключително с огромни групи хора, непознати или среди. Въпреки че може да е занимателно да наваксате с контактите, това не ви кара да се чувствате по-близо до хората към вас. Интровертите може да се постанова да зареждат обществената си батерия понякога, тъй като след месеци на самотност тя се изтощава по-бързо от всеки път.
Не е за поверие, само че тези 5 зодии постоянно са самотни и неразбрани от другите
На всеки човек най-малко няколко пъти в живота му се е случвало да се усеща уединен и неразбираем от близките. Без подозрение, едно от най-неп...
Прочети повече
Нуждаете се от повече качествени връзки, а не от по-голямо количество

Теоретично можете да имате милион другари, само че в случай че не инвестирате време и сила в тях, евентуално ще продължите да се чувствате самотни. За да се почувствате същински свързани с някого в една връзка, вие желаете да можете да бъдете най-истинското си аз. За това се концентрирайте върху това да култивирате няколко мощни, устойчиви и същински другарства, а не толкоз голям брой и повърхностни такива.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР