На тазгодишната 77-та церемония на наградите BAFTA в Лондон, актрисата

...
На тазгодишната 77-та церемония на наградите BAFTA в Лондон, актрисата
Коментари Харесай

Ема Стоун и цвета на приказната й рокля в 13 модни находки

На тазгодишната 77-та гала на премиите BAFTA в Лондон, актрисата Ема Стоун заблестя в шармантна рокля с пухкави ръкави, дело модната къща Louis Vuitton. Нейният жанр се отличаваше със самоуверено определения цвят от Pantone Color Institute за 2024 година, който напълно целесъобразно ни припомня за новия тренд - праскова.

Прасковеният цвят, който се трансформира в звездата на годината, внушава чувство за прохлада и деликатност, уют, благополучие, съчетани със храброст и изисканост. Роклята на Ема Стоун излъчваше този дух, като придаваше на нейния образ изключителна грациозност и съвременно наличие. Изпълнена с блясък и лукс, роклята на актрисата предлага ентусиазъм за всяка дама, която желае да засияе. За тези, които се усещат въодушевени от нейния жанр, съществуват няколко фешън находки, които могат да ви оказват помощ да постигнете същия ослепителен резултат.

Разгледайте в изложба . Последвайте тези фешън находки, за да създадете визия, която да отразява вашата неповторима хубост и убеденост.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена(@emmstone)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР