На такива дати в България има показен патриотизъм и ако

...
На такива дати в България има показен патриотизъм и ако
Коментари Харесай

Тошко изригна срещу колегите си в НС: Това е национално предателство. Вие в главите си не сте българи!

На такива дати в България има демонстративен национализъм и в случай че българските жители нямат друга форма на изложение на патриотизма си, то ръководещите и Народното събрание – имат. Когато се четат политически заявления е малко тъпо от една страна. Този парламент, който е сега, като изключим броя депутати, е безусловно същият, който беше, когато падна ветото над РСМ, и тогава в този парламент всички партии без две – Има Такъв Народ и „ Възраждане “, направихте нещо, което прочувствено и морално може да се квалифицира като национално изменничество – всички вие гласувахте за рухване на ветото. Това съобщи от парламентарната естрада в декларация от името на „ ИТН “ Тошко Йорданов от ПГ на „ ИТН “ във връзка 120-годишнина от гибелта на Гоце Делчев.
„ След рухването на ветото в РСМ стартира и гнет, още по-голям над българите. Сега ще има и политически развой, по тази причина е извънредно тъпо политически, че представители навръх партията, която се опита да заобиколи български решения и работеше редом на външния си министър, първа чете политическа декларация “, безапелационен е Йорданов.
Той означи, че „ лицемерието в този парламент и в оня, и, за жалост, евентуално и в идващия, ще продължи да бъде толкоз гнусно за българските жители “.
„ И когато пребиват българи в Македония, стрелят по български клубове, затварят ги, стартират политически процеси против българи, виновността е ваша “, обърна се той към народните представители, които гласоподаваха за повдигане на ветото над РСМ.
„ Вие в главите си не сте българи “, хвърли обвиняване Йорданов.
Той е безапелационен, че оттук насетне българската страна има два разновидността – „ или ще направи всичко допустимо да смачка антибългарската агитация и дейности в територията, наречена Северна Македония, или ще продължим да бъдем патриоти единствено по празници “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР