На светска церемония в клуб Megami“ на 17 март ще

...
На светска церемония в клуб Megami“ на 17 март ще
Коментари Харесай

Раздават четвъртите лайфстайл награди

На световна гала в клуб „ Megami “ на 17 март ще бъдат раздадени четвъртите по ред начин на живот награди в България, които събират някои от най-популярните персони у нас. „ Връчването на наградите се чака с голямо неспокойствие “, споделя Ива Атанасова-IVY, лицензиант и уредник на „ Lifestyle Awards “. Тв водещата и реализатор ще е формален хазаин на празненството, а компания на сцената ще й прави артистът Юлиян Рачков.

Засега е известна единствено една премия – за повсеместен принос на Илиана Раева. В очакване на оповестяването на спечелилите в обособените категории, избрани посредством гласоподаване в интернет, в клуба ще дефилират реализатори от най-популярните жанрове у нас – поп, аренби и попфолк, както и хора от  риалити формати, артисти, спортисти, модели, блогъри, инфлуенсъри, бизнес бизнесмени и още познати лица от родния елит.

Общо 26 са номинациите в региона на шоубизнеса, измежду които са артист, певица, дует, водещ, световна двойка, фешън кумир, сензация, сексимвол, майка и татко на годината. Ще има отличие и за изцяло творчество. Общо 13 са номинациите в региона на бизнеса и обществения живот. Още куп известни персони се чака да участват на „ Lifestyle Awards 2019 “ - Криско, Тита, СкандаУ, Гери Никол, Дивна, Фики Стораро, Алисия, Емануела, Анелия...
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР