На специална пресконференция утре ръководството на МВР ще сложи края

...
На специална пресконференция утре ръководството на МВР ще сложи края
Коментари Харесай

МВР ще сложи утре край на всички спекулации около убийствата в Нови Искър, обяви министър Радев

На специфична конференция на следващия ден управлението на Министерство на вътрешните работи ще постави края на всички спекулации към шесторното ликвидиране в Нови Искър, сподели през днешния ден след Консултативния съвет по национална сигурност в президентството министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Той добави, че по него, както и по самоубийството на причинителя, има назначени 96 експертизи, като най-важните от тях към този момент са подготвени.

Радев уточни, че през предходната година Министерство на вътрешните работи е разкрило 94 от 95 убийства в страната. По мотив вчерашната пукотевица по предприемача Петър Христов министърът сподели, че претекстовете си търсят на главно в бизнеса му и персоналния живот. Според Радев не е значимо кой е убитият, а фактът, че е осъществено ликвидиране.

Убитият Петър Христов бил единствено симпатизант на ГЕРБ

По същия мотив заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов уточни, че Христов е бил заслужен човек. Той не е членувал в партията, а е бил неин симпатизант. Той е правил подаяние за ГЕРБ през 2007 години, около изборите за евродепутати. Според Цветанов предприемачът не е имал политически упоритости.

" Към времето, когато бях министър на вътрешните работи, за Христов нямаше никакви данни да е обвързван с закононарушения ", сподели още той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР