На скромна брачна церемония синът на баскетболната звезда Майкъл Джордан

...
На скромна брачна церемония синът на баскетболната звезда Майкъл Джордан
Коментари Харесай

Българката Радина Се Жени За Сина На Майкъл Джордан На Бахамите

На скромна брачна гала синът на баскетболната звезда Майкъл Джордан Джефри се ожени за нашенката Радина Анева!

Сватбата се случи на 25 май в хотел на Бахамите, с панорама към океана, а младото семейство поело всички разходи на своите посетители.

Двойката подписа брак пред погледа на защити посетители. Сред поканените са кланът Джордан, семейството на българката и едвам няколко от най-близките другари на младото семейство.

Впечатление прави извънредно семплата гала, както и евтиният хотел, който избират. За една вечер в комплекса “Гранд Хауат Баха Мар” фамилията отделя по 250 $. Той разполага с 6 открити басейна, частен плаж, СПА център, няколко ресторанта, питейни заведения, голф стадиони и казино. Гостите са извънредно сюрпризирани, че младото семейство избира елементарна гала, макар че може да си разреши повече помпозност. Преди години точно Майкъл Джордан става първият състезател, станал милиардер от работата си. През предходната година “Форбс” прави оценка положението на именития баскетболист на над 1,65 милиарда $. Той има няколко баскетболни тима, акции в разнообразни компании, както и лична марка маратонки “Еър Джордан”.

Българката към този момент е трансформирала фамилното си име и публично е Джордан. За сватбата Радина се приготвя над година, като за организацията й оказва помощ сватбена организация и няколко приятелки.

За най-важния ден от живота си булката избира семпла рокля в цвят слонова кост, с шлейф, дълъг над 1 метър, и извънредно дълъг воал. Роклята е с десетки дантелени орнаменти и надълбоко деколте. Анева не залага на съвсем никакви бижута, като избира единствено небрежни обеци за церемонията. Букетът е напълно от бели рози.

Младоженецът е облечен в черен смокинг, с бяла риза, а като акцент се откроява бялата роза на ревера. Двамата избират венчавката да е на Бахамите, откакто били на отмора на острова през предходната година.

Месеци преди огромния ден Радина споделя, че Джефри е най-грижовният мъж, и се радва, че се омъжва за най-хубавия си другар. “Целта в живота ми е да те направя благополучен през идващите 100 година Ще бъда постоянно до теб, с цел да ти оказвам помощ да постигаш всички цели в живота си”, показа искрено българката.

Радина и първородният наследник на легендата се сгодиха в края на 2017 година, дни откакто само “България Днес” разкри на света новината за връзката им. Двамата са дружно от 2015 година, само че дълго време крият връзките си. Джефри предлага на Радина на Хаваите, до момента в който са на сантиментална отмора. Камъкът на пръстена й е повече от впечатляващ и трансформира цвета си под въздействието на слънчевата светлина. От фотосите, споделени в инстаграм, се вижда, че двамата влюбени наподобяват доста щастливи и са намерили щастието.

За Радина се знае, че е българска емигрантка в Съединени американски щати и че работи като управител във филмовата компания “Туенти сенчъри фокс”. Джефри Джордан е някогашен баскетболист, също като именития си татко, само че преди години се отхвърля от спорта и стартира да се занимава с ръководство на фамилната марка “Еър Джордан”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР