На ръководството на Продължаваме Промяната (ПП) предстои да обсъди на

...
На ръководството на Продължаваме Промяната (ПП) предстои да обсъди на
Коментари Харесай

Кого ще предложат ПП за нов премиер, въртят се спекулации

На управлението на „ Продължаваме Промяната ” (ПП) следва да разиска на народен съвет други имена, разнообразни от това на премиера в оставка Кирил Петков, за допустима кандидатура на партията при връчването на проучвателния мандат от Румен Радев. Това разгласи пред Нова телевизия ръководителят на парламентарната група на Политическа партия Андрей Гюров.

По думите му в партията има доста готови членове за поста. На въпрос дали се разисква кандидатурата на сваления ръководител на Народното събрание Никола Минчев за поста, Гюров отговори, че той сигурно е извънредно квалифициран и е фигура, която се употребява с почитание в Народното събрание.

Андрей Гюров разяснява и закритото съвещание на Народното събрание нощес, където беше обсъждан въпросът за това, че страната ни гони съветски дипломати. По думите на депутата от Политическа партия в отчетите на ДАНС има съответна информация за хора, които са работили срещу националния интерес и са били опасност за националната ни сигурност.

„ Да се твърди, че президентството не е било осведомено, не дава отговор на истината ”, безапелационен беше Гюров като посочи, че на КСНС са участвали двама представители на институцията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР