На протести на Възраждане“ досега никога не е имало провокатори.

...
На протести на Възраждане“ досега никога не е имало провокатори.
Коментари Харесай

Костадинов захапа Бойко Рашков, бил обсебен от духа на бивш МВР шеф

На митинги на „ Възраждане “ до момента в никакъв случай не е имало провокатори. На митинга на 12 януари се пробваха да се появят двама души и хората, които отговаряха за реда и сигурността на нашият митинг, ги предадоха на органите на реда. Единият се оказа, че малко е злоупотребил с алкохол.

Това разяснява в студиото на „ Лице в лице “ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, откакто през днешния ден партията провежда нов митинг против зеления документ и Коронавирус ограниченията у нас.

„ Протестирахме против това, че макар приветстваното от нас желание за поетапно унищожаване на зеления документ, това не се случва с бързите темпове, с които беше въведен. Приветстваме и стадиите, само че за какво те би трябвало да бъдат толкоз раздалечени във времето, има месец. Спокойно това би било да се случи в границите на 7-10 дни. До 5 март към този момент зеленият документ и всички ограничавания, свързани с него, да бъдат изпратени в историята “, съобщи той.

Според него предходната седмица е имало директна идеологическа измама.

„ Излезе министърът на вътрешните работи и обясняваше по какъв начин се чакат провокации и то от престъпно проявени лица. Изпитах дежа вю. Имах възприятието, че се е върнал духът на Младен Маринов и е обсебил Бойко Рашков, тъй като тези приказки ги слушахме през 2020 година “, сподели още Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР