На пресконференция в централата на партията от ГЕРБ отговориха на

...
На пресконференция в централата на партията от ГЕРБ отговориха на
Коментари Харесай

ГЕРБ отговори на Манолова: Търси оправдание за загубата си

На конференция в централата на партията от ГЕРБ дадоха отговор на обвиняванията за изборни нарушавания, които насочи към тях претендентът за кмет на София Мая Манолова.

Бившият омбудсман загуби втори тур от претендента на ръководещите Йорданка Фандъкова, само че съгласно нея резултатът не би бил същия без „ тежките нарушавания “ на изборния развой. Манолова внесе и тъжба в ОИК, с която изиска анулиране на изборите е София.

„ Като най-голямата и виновна политическа партия няма да допуснем да бъдем обект на обвинявания, които не дават отговор на истината “ , отговори на обвиняванията ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветомир Паунов. Според него с държанието си след вота Мая Манолова „ сапунисва “ и употребява „ всевъзможни перилни препрати “, с цел да „ излъска “ личния си имидж. „ Опитва се да търси опрощение за загубата на изборите “ , безапелационен е Паунов.

Той посъветва изгубилият изборите претендент, че в случай че продължи да „ насочва безпочвени обвинявания “, не я чака нищо положително в нейния възможен предстоящ политически план. „ Давността за Костинброд още не е изтекла “, сподели още Паунов.
 ГЕРБ отвърна на Мая Манолова БГНЕС-->
По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов също разяснява внасянето на тъжба от някогашния омбудсман. „ Не желая да разясня изборите. Да прави Мая Манолова каквото желае. И аз желая анулиране на президентските избори, само че той мандатът му съвсем мина “, съобщи Борисов.

От партията отвърнаха и на изказванията на претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на регион „ Искър “ Борис Цветков. По рано денем той внесе до няколко институции видеозаписи от деня на балотажа в столицата, на които съгласно него се вижда по какъв начин спечелилият вота претендент на ГЕРБ Ивайло Цеков контактува с тартори на роми и престъпно проявени лица. „ Такова нещо нито съм провел, нито съм взел участие в него “ , безапелационен бе Цеков. Според него сходни внушения са били отправяни от претендента на Българска социалистическа партия от самото начало на предизборната акция, с които той се е опитвал да завоюва „ служебна победа “.
 Кметът на регион БГНЕС
​​​​​​​
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР