На пресконференция в Киев Володимир Зеленски изрази увереност в победата

...
На пресконференция в Киев Володимир Зеленски изрази увереност в победата
Коментари Харесай

Зеленски: Войната натисна бутона за рестарт на НАТО, победата е неизбежна

На конференция в Киев Володимир Зеленски изрази убеденост в успеха на Украйна, като съобщи, че счита, че страната има всички условия за триумф.  " Имаме мотивацията, увереността, приятелите, дипломацията ", сподели той, само че предизвести, обръщайки се към страните, които поддържаха Украйна през миналата година: " Всички би трябвало да се причислят към тези старания ", цитира Си Ен Ен обръщението му във връзка годишнината от нахлуването на Русия в Украйна.

Зеленски сподели, че успеха в Украйна е " неизбежна ", в случай че Западът съблюдава обещанията си. Освен множеството европейски страни, които поддържаха Украйна, доставяйки военно оръжие и налагайки тежки наказания на Русия, Зеленски желае Латинска Америка, Африка, Китай и Индия също да се причислят към пътя за мир и да противодействат на съветското въздействие. Той желае да се организира мирна среща на върха сред Украйна и страните от Латинска Америка, на която, по думите му, би участвал персонално, " макар че ми е доста мъчно да напусна Украйна ".

Украинският президент означи първата годишнина от нахлуването на Русия в Украйна с конференция в Киев. Събитието стартира с минута безмълвие в памет на всички публицисти, починали при отразяването на войната в Украйна. Президентът съобщи още: „ Войната в Украйна натисна бутона за рестарт на НАТО “. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР