На предишните избори поех ангажимента, че ще работя за изграждане

...
На предишните избори поех ангажимента, че ще работя за изграждане
Коментари Харесай

Петър Чобанов с важна новина за Ямбол. Голям проект

На предходните избори поех уговорката, че ще работя за създаване на ЖП линия от Ямбол до Одрин. Тогава доста хора не повярваха и даже подходиха с подигравка към това. Днес обаче виждаме, че нещата се случват, към този момент има процедура за предпроектни изследвания на трасето, а построяването му наподобява изцяло действително.

Това съобщи на среща с бизнеса в Ямбол претендентът за депутат и лидер на листата на Движение за права и свободи в региона Петър Чобанов.
-->
Чобанов изясни, че построяването на линията ще улесни транспорта на хора и товари сред България и Турция, ще сътвори по-добри връзки, изключително стопански, сред двете страни и ще облекчи пътния трафик, което пък ще се отрази удобно и на сигурността на придвижването. Той напомни и че с негово подпомагане е възобновено придвижването на експрес „ Диана ” и са обезпечени средства за изграждащото се сега кръгово кръстовище в Ямбол до ХЕС. „ Това са все образци, че политиката не е единствено празни обещания, а може да носи действителни изгоди на районите и страната като цяло, щом има предпочитание за това ”, уточни Петър Чобанов.

По думите му, възобновяване на държавността е основно, с цел да излезе страната ни от обхваналите я рецесии. „ Още на предходните избори настоявахме за това. За страдание не виждаме същото предпочитание при останалите политически сили. И като резултат България получи кабинета „ Петков ”. Едно държавно управление, което освен не възвърне държавността, а възпроизведе остарелия модел на ръководство и унищожи финансовата непоклатимост на страната, сподели още Чобанов. И добави, че точно по тази причина в този момент Движение за права и свободи се обръща към всички с базовите послания “разум, отговорност и разговор “, надявайки се те да бъдат възприети и да станат основа за възобновяване на държавността.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР