На повечето фенове, запознати с личния живот на Силвестър Сталоун,

...
На повечето фенове, запознати с личния живот на Силвестър Сталоун,
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун, Серджо Сталоун и синът на актьора, за когото почти не се говори

На множеството почитатели, осведомени с персоналния живот на Силвестър Сталоун, им е добре прочут фактът, че артистът има три дъщери - София, Систин и Скарлет. Не всички от тях обаче знаят, че това не са всички деца в огромното семейство на Силвестър Сталоун.

Първата брачна половинка на Силвестър - Саша Цак, му ражда двама синове, за които обаче съвсем не се приказва, като аргументите за това са няколко. Най-големият наследник на артиста, който се споделя Сейдж, потегля по стъпките на татко си, като взе участие в няколко кино лентата, в това число и в " Роки 5 ". През 2012 година обаче момчето е открито мъртво в жилището си в Лос Анджелис. Въпреки, че е единствено на 36 години, като причина за гибелта лекарите показват сърдечен удар.

Що се отнася до другия наследник на Силвестър Сталоун, неговото име е Серджо и сега е на 41 години. Причината да не се загатва Серджо, в това число и от татко му е, че още като дете му е сложена диагнозата аутизъм.

В началото Силвестър и Саша считат, че има някаква неточност, изключително поради фактът, че артистът също е бил диагностициран с аутизъм, откакто акушерка поврежда лицевия му нерв. За разлика от Силвестър обаче, за жалост диагнозата на момчето е правила, което се удостоверява от по-нататъшните проучвания при разнообразни експерти, които му вършат.

Въпреки че артистът не приказва доста за сина си, след развода му със Саша, той продължава да се грижи за Серджо и да финансира лекуването му. Дори в двора на къщата, в която живее Серджо с майка си, Слай се заема да направи неестествен поток, защото от малко момчето обича шума на течащата вода. И това единствено един от многото образци, с които артистът демонстрира безрезервната си обич към Серджо.

Основната причина Силвестър да не приказва за сина си с аутизъм несъмнено не е неналичието на обич, а по-скоро желанието на артиста да го отбрани от вниманието на пресата, като го остави на мира да живее в своя личен свят.

Тъй като артистът не може да накара сина си да живее в неговия свят, той е направил всичко допустимо, с цел да се приспособява към този на Серджо, пишат от Hola. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР