На Портала за достъп на електронни административни услуги на Държавна

...
На Портала за достъп на електронни административни услуги на Държавна
Коментари Харесай

МОН предлага 5 нови онлайн услуги

На Портала за достъп на електронни административни услуги на Държавна организация „ Електронно ръководство “ са налични пет нови услуги за централизирано заявяване на Министерство на образованието и науката. Това са:

1. 1177 Издаване на уверение за прилагане правата на приключили образователно-квалификационни степени на жители, придобили полувисше и висше обучение до 27.12.1995 година и висше обучение на образователно-квалификационна степен "специалист по... " до 22.05.2007 година в страната:

2. 1603 Вписване, промени и отписване в регистъра на институциите в системата на предучилищното и учебното обучение на частни детски градини и учебни заведения:

3. 2892 Вписване, промени и отписване на частни професионални колежи в Регистъра на професионалните колежи:

4. 2893 Предоставяне на документално единодушие за смяна на предназначението на постройка или на част от постройка, отредени за обекти на образованието и науката:

5. 2894 Предоставяне на документално единодушие за изменение на подробни устройствени проекти за смяна на предназначението на урегулирани поземлени парцели, отредени за обекти на образованието и науката.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР